luni, 9 februarie 2015

Masina de spalat vase Beko DFN1535, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Aparatele electrocasnice de bucatarie sunt menite sa ne usureze activitatile manuale care in majoritatea cazurilor se dovedesc a fi neplacute si consumatoare de timp.
Unul dintre produsele care nu trebuie sa lipseasca din dotarea unei bucatarii moderne este masina de spalat vase, un aparat electrocasnic ce are o utilitate excelenta, scutidnu-va de neplacuta activitate de spalare a vaselor.
Articolul de astazi are ca subiect prezentarea masinii de spalat vase Beko DFN1535, una dintre cele mai bune alegeri la un pret destul de accesibil.
Raportul calitate/pret este unul foarte bun, modelul prezentat avand niste caracteristici foarte bune, performantele furnizate la spalare fiind excelente.
Pe partea de design, aceasta prezinta o constructie clasica si simplista, fiind realizata la exterior in culoarea alba, cu panoul de control situat in partea superioara.
Dimensiunile acesteia nu sunt mai mari de cele ale unei masini de spalat rufe, de 85 x 59.8 x 57 cm, integrantu-de perfect si in bucatariile mai putin spatioase.

                  Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat vase
 Aici toate caracteristicile si specifcatiile complete ale masinii de spalat vase

Nivelul de zgomot este de 49 de dB, deci putem vorbi despre un model silentios.
La nivelul caracteristicilor tehnice, masina de spalat se face remarcata prin capacitatea mare de incarcare si prin eficienta energetica ridicata.
Aceasta permite incarcarea unei cantitati de 12 seturi, fiind asigurata spalarea unei cantitati mari de vase de tot felul: de la farfurii plate pana la oale adanci.
Beko DFN1535 ne pune la dispozitie o gama de 5 programe. Regasim aici: un program cu prespalare, program Quick&Clean, intensiv, mini si economic.
Programul eco se desfasoara la temperatura de 50 de grade ,fiind perfect pentru spalarea vaselor cu un nivel mediu de murdarie, ideal pentru spalarea zilnica.
Pentru vasele pe care murdaria s-a intarit va recomand sa alegeti programul intensiv ce le va spala perfect la temperatura de 70 de grade.
Ar mai fi inca o optiune valabila, de luat in considerare, pentru vasele mai putin murdare: programul mini 30. Acesta are capacitatea de a spala o incarcatura completa la temperatura de 35 de grade in doar 30 de minute.
Pentru incarcaturile mai reduse, puteti selecta optiunea de incarcare la jumatate. In acest caz masina de spalat se va concentra doar pe acea suprafata, economisind timp si resurse.
Cum spuneam si mai devreme, Beko DFN1535 prezinta o eficienta ridicata in privinta consumului de resurse, fiind inclusa in clasa A+ energetica (clasa A la spalare si uscare), cu un consum energetic de doar 1.03 kw la o spalare si un consum anual estimat de 291 kw. Sta excelent si in privinta consumului de apa, cu 15 litri consumati la un ciclu de spalare, estimarea anuala fiind de 4200 de litri.
Performantele la spalare sunt excelente, vasele fiind curatate extrem de bine, cu rezultate impecabile.

In connluzie, va recomand cu cu incredere sa achizitionati aceasta masina de spalat vase Beko DFN1535, fiind o achizitie extrem de buna cu un pret foarte scazut, raportat la functionalitatea acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates