joi, 26 februarie 2015

Masina de spalat rufe Inverter Electrolux EWF1408WDL, 1400 RPM, 10 kg, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe este fara indoiala produsul electrocasnic de nelipsit din orice gospodarie moderna, utilitatea acesteia fiind dovedita prin functionalitatea excelenta pe care o ofera, anume spalarea perfecta a rufelor fara a implica vreun efort.
Asadar, daca sunteti in cautarea unui astfel de produs, recomandarea mea este sa investiti intr-un model performant si fiabil, Electrolux EWF1408WDL fiind unul din modelele care mi-au atras atentia. Capacitatea mare de incarcare si eficienta energetica excelenta sunt doar cateva dintre caracteristicile prin care aceasta masina de spalat se face remarcata, fiind o alegere inspirata la un pret mediu. Desigur, un pret nu atat de accesibil pentru oricine, dar o investitie care cu siguranta va merita efortul financiar.
Pe partea de design, modelul se remarca prin constructia sa eleganta ce imbina clasicul cu modernul.
Structura este realizata in culoarea alba, cu insertii de culoarea argintiu la nivelul hubloului si al panoului de control. Un panou de control bine dotat ce include si un ecran LCD. Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 60.5 cm, fiind destul de compacta raportat la capacitatea mare a acesteia.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

O capacitate de incarcare de 10 kg ce o claseaza ca fiind una dintre cele mai incapatoare masini de spalat. Va putea raspunde in acest fel necesitatilor unei familii cu un numar mare de membri.
Chiar si daca nu faceti parte dintr-o familie numeroasa merita sa o achizitonati pentru faptul ca va putea asigura spalarea  rufelor mai voluminoase, prcum paturi sau pilote.
Cuva este realizata din carboran, tamburul fiind realizat din otel inoxidabil. Deci, o calitate a materialelor exceptionala ce ii vor garanta masinii o fiabilitate ridicata.
Centifugarea este deasmenea perfecta, cele 1400 rotatii pe minut asigurand o stocarcere perfecta.
Aceasta masina de spalat a fost dotata si cu un motor special, de ultima generatie, de tip invertor. Acesta va asigura performante crescute si un nivel redus de zgomot. Cu 51 de dB zgomot produs la spalare si 76 dB la centrifugare, functionarea va fi una foarte silentioasa.
In ceea ce priveste consumul energetic, Electrolux EWF1408WDL este cu 20 % mai economica fata de alta masina din clasa A+++ energetica. Un consum de doar 1.13 kw in programul standard de spalare, la 60 de grade.
Programele de spalare sunt foarte diversificate, fiind asigurata o ingrijire corespunzatoare a tesaturilor de tot felul. Pe langa clasicul program pentru spalarea rufelor din bumbac, mai sunt disponibile urmatoarele: sintetice, delicate, lana, cuverturi, rapid, sport, jeans, cat si programe cu abur ce improspateaza si elimina cutele din articolele delcate.
Functia Time Manager permite setarea cu exactitate a duratei unui ciclu, in functie de preferinte si situatie. Mai este disponibila si functia de programare intarziata ce permite amanarea inceperii programului.
La nivelul caracteristicilor speciale regasim: sistemul fuzzy logic ce analizeaza incarcatura si ne sugereaza cantitatea de detergent necesara; sistemul de siguranta impotriva copiilor; sistemul de echilirare a incarcatuii si protectia impotriva inundatiilor.

In concluzie, Electrolux EWF1408WDL este o masina de spalat foarte calitativa care m-a impresionat in privinta tuturor aspectelor, de la design, pana la performantele excelente furnizate la spalare. Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomanda cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates