miercuri, 18 februarie 2015

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Whirlpool AWIC 9014 6th Sense Infinite Care, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A-30%, Alb

In ultma perioada, producatorii au lansat pe piata si masini de spalat ce au o capacitate mai mare a cuvei. Pana nu cu mult timp in urma, standardul pe partea de incarcare era de 5 kg, in momentul de fata fiind disponibile masini cu capacitatea de 6, 7, 8 sau 9 kg. Iar dimensiunile au ramas in mare parte neschimbate, producatorii reusind sa compacteze la maxim interiorul.
In articolul de astazi vom vorbi despre masina de spalat Whirpool AWIC 9014 ce are capacitatea de incarcare de 9 kg. Reprezinta alegerea perfecta in cazul in care faceti parte dintr-o familie cu un numar mai mare de membri si aveti de spalat o cantitate mare de rufe. Avantajul pe care o astfel de masina il ofera este reprezentat de faptul ca va ajuta sa economisiti timp si resurse energetice prin spalarea unei cantitati mari in cat mai putine cicluri de spalare.
Acest model sta bine si pe partea de caracteristici, avand in dotarea sa tehnologii avansate ce asigura o spalare perfecta.
Design-ul este unul modern si elegant. Structura masinii de spalat este realizata in culoarea alba, alternata de insertiile negre la nivelul hubloului. Hubloul este larg in diametru si are o deschidere pana la 180 de grade, rufele voluminoase fiind foarte usor de introdus.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Panoul de control este situat in partea de sus si are in dotarea sa si un display LCD ce va afisa informatii referitoare la temperatura si timp.
Dimensiunile sunt de 85 x 59.5 x 60 cm, greutatea fiind de 79 de kg. Tamburul are un volmul de 58 de litri, fiind realizat din otel inoxidabil , in timp ce cuva este realizata din polipropilena.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1400 rpm, o stoarcere perfecta si eficienta.
Eficienta energetica este deasemenea foarte buna, Whirpool AWIC 9014 fiind cu 30% mai economica fata de alta masina din clasa A energetica, mai exact clasa A+++. Consumul de curent este de doar 0.97 kw la ciclul de spalare, iar cel de apa de 49 de litri la un program. Producatorul estimeaza un consum anual de 215 kw de curent si 10800 litri de apa.
Masina de spalat rufe beneficiaza de tehnologia 6th sense infinite care ce asigura ingrijirea corespunzatoare a tesaturilor de oricare tip. Tamburul are o textura fina, miscarile de rotatie fiind adaptate in functie de incarcatura si programul setat.
Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si a economisi detergent, masina de spalat a fost dotata cu sistemul de recomandare pentru dozarea detergentului. Astfel, de fiecare data ne va fi sugerata cu exactitate cantitatea de detergent necesara.
Programele de spalare sunt foarte diversificate, o gama de 14 programe ce include atat pe cele de baza, cat si programe mai sofisticate. Sunt disponibile urmatoarele: bumbac, delicate, rapid, super eco, spalare manuala, mix, white&light color si black&dark colors, jeans, aqua eco, cat si optiunile: clatire intensiva, prespalare si spalare cu apa rece.
La nivelul caracteristicilor speciale regasim: sistemul electronic de control al balansului, protectia impotriva copiilor, cat si functia de programare intarziata.

In concluzie, Whirpool AWIC 9014 este o masina de spalat performanta ce va asigura spalarea la perfectie a unei cantitati mari de rufe, fiind o alegere perfecta pe care o recomand cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates