marți, 10 februarie 2015

Laptop Gaming Asus G751JT-T7040D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 17.3", Full HD, 24GB, 1TB + 512GB SSD, Blu-Ray, nVidia GeForce GTX 970M 3GB, Free DOS, Black

Asus este recunoscut ca fiind un producator puternic pe piata de laptop-uri. Acestia ne-au impresionat in ultima perioada prin modelele lor performante, comercializate la preturi decente.
Dar modelul pe care il voi prezenta astazi nu este unul obisnuit, ci unul mai special. Este vorba despre Asus G751JT-T7040D. Un laptop extrem de performant ce se adreseaza in primul rand gamerilor care sunt in cautarea performantelor maxime. La un asa pret veti beneficia de un produs de cea mai buna calitate, cu ajutorul caruia veti obtine nivelul de performanta dorit nu doar atunci cand sunteti acasa. Ca sa va faceti idee despre ce poate oferi acest laptop, va pot spune ca este similar ca si performante comparativ cu un sistem desktop ce face parte din aceeasi categorie de pret. Caracteristicile prin care acesta se face remarcat sunt extrem de multe, dotarile laptop-ului fiind extraordinare. Un laptop care cu siguranta exceleaza la toate capitolele. De la design-ul futurist pana la caracteristicile avansate.
Pe partea de design, Asus G751JT-T704D se face remarcat prin constructia sa extrem de atragatoare, inspirata de avioanele de lupta stealth. Calitatea constructiei este fantastica, materialul ales pentru realizarea exteriorului fiind aluminiul. Finisajele sunt foarte moderne, inspirand o eleganta maxima.
Suprafata de utilizare usor inclinata ofera un grad ridicat de comfort, chiar si atunci cand veti petrece ore intregi in fata acestuia.

                     Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Ar fi de specificat faptul ca nu este atat de portabil, comparat cu alte modele. La dimensiunile de: 416 x 20 - 53 x 318 mm si greutatea de 4.8 kg nu prea putem vorbi de portabilitate. Totusi, pentru un laptop dedicat performantelor, aceste dimensiuni mi se par a fi perfect normale. Trebuie sa ne gandim si la faptul ca racirea optima are un efect pozitiv asupra performantelor. Interiorul este ceva mai aerisit, fiind echipat cu ventilatoare eficiente ce asigura o racire perfecta.
Tastatura acestuia este de o calitate superioara, fiind echipata cu taste sensibile si foarte rezistente, fiind special optimizta pentru jocuri. Tastele dispun si de un sistem de retroiluminare in culoarea rosu, pentru utilizarea si in conditii de lumina slaba. Suprafata touchpad-ului este foarte alunecoasa, experienta in utilizare fiind una foarte intuitiva.
Trecand la caracteristicile tehnice, vom descoperi ca acest laptop adaposteste la interior o configuratie hardware foarte avansata, componentele integrate fiind extrem de calitative.
Din aceasta configuratie fac parte: un procesor intel core i7, o placa video dedicata de lnVidia, o memorie ram mare si 2 unitati de stocare.
Procesorul se bazeaza arhitectura haswell, dispune de patru nuclee fizice si ruleaza la o frecventa standard de 2500 mhz. In turbo boost, frecventa de operare poate atinge 3500 mhz.
Placa video nVidia GTX 970 cu 3 GB de memorie GDDR 5 va furniza un nivel inalt de performanta in jocuri. Jocurile vor putea fi rulate in detalii maxime (ultra high) extrem de fluent, cu un numar mare de fps-uri.
La excelentele performante contribuie si memoria ram de 24 de GB, de tip ddr 3 cu frecventa de 1600 mhz, cat si stocarea SSD de 512 GB ce asigura accesarea extrem de rapida a datelor.
Pe partea de stocare mai este inclusa si o unitate HDD ce are capacitatea de 1 TB. O capacitate de stocare totala de 1.5 TB, absolut suficienta pentru inmagazinarea a foarte multe fisiere multimedia.
Ecranul LCD-LED cu diagonala de 17.3 inch si rezolutia full hd de 1920 x 1080 beneficiaza de tehnologia IPS. Imaginile vor fi afisate la o claritate foarte buna, fiind reproduse cu o acuratete excelenta. Datorita tehnologiei 3D Vision, vom putea reda si continut 3D pe ecranul laptop-ului. Vor putea fi redate filme in acest format, cat si jocuri. Accesoriul necesar de care aveti nevoie este o pereche de ochelari activi.
Dotarile multimedia ale laptop-ului Asus G751JT-T7040D sunt deasemenea fantastice. Sistemul audio are in componenta sa difuzoare stereo completate de un subwoofer, claritatea sunetelor fiind foarte buna. Asta si datorita tehnologiilor speciale SonicMaster si Maxx Audio ce contribuie la imbunatatirea sunetelor. Daca detinem o pereche de casti de calitate, vom beneficia deasemenea de un sunet de calitate, asta datorita amplificatorului dedicat pentru amplificarea in casti.
Ca datari multimedia mai avem: o unitate blu ray-rw, microfon, camera web si un cititor de carduri.
La nivelul conectivitatii, este disponibila o mare varietate de porturi, regasindu-se aici: 4 porturi usb 3.0, thunderbolt, hdmi, 2 iesiri audio, iesire microfon si rj-45. Laptop-ul mai dispune de wireless si bluetooth.
Acumulatorul li-ion cu 8 celule asigura o autonomie de functionare destul de buna, de cateva ore. Totusi, este recomandat ca atunci cand rulati jocuri ce necesita performante inalte sa-l tineti cuplat la priza.

In concluzie, Asus G751JT-T7040D este un laptop de o calitate fantastica de care pot spune ca am ramas impresionat. Design-ul modern si performantele inalte sunt doar cateva dintre multele aspecte la care acest laptop se evidentiaza. Fie ca sunteti un gamer pasionat sau doriti ca sistemul dumneavoastra sa fie unul extrem de performant, pentru a avea parte de tot ce e mai bun intr-o gama larga de activitati, veti avea garantia ca acest laptop vi se potriveste cu siguranta. Doar pretul este singurul minus. Un pret care cu siguranta merita ( verifica aici pretul actualizat ) , dar nu oricine si-l va putea permite.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates