miercuri, 4 februarie 2015

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

Whirpool este liderul la nivel mondial atunci cand vine vorba de produse electrocasnice. Acest lucru se datoreaza mai multor factori, cumparatorii fiind atrasi de calitatea maxima, performantele inalte si pretul competitiv la care aceste produse sunt comercializate.
Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe, recomandarea mea merge atunci cu siguranta catre un model de la Whirpool. Gama acestora este una foarte diversificata, fiind disponibile in stocurile magazinelor o gama variata de modele ce fac parte din diferite categorii de pret.
In articolul de astazi vom vorbi despre masina de spalat AWO/C61000. Pretul la care aceasta este comercializata este unul foarte accesibil, mai ales daca ne raportam la caracteristici.
Dotarile modelului sunt excelente, oferind o spalare perfecta a rufelor. Nivelul performantelor este unul ridicat, in timp ce consumul de resurse este unul foarte scazut.
Design-ul este de tip clasic. Exteriorul este realizat in culoarea alba, panoul de control fiind situat in partea superioara, incarcarea rufelor realizandu-se in partea frontala.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Display-ul LCD ne ofera informatii referitoare la programul ales, afisand timpul ramas pana la finalizarea programului si temperatura din interiorul cuvei.
Dimensiunile sunt cele standard, de: 85 x 59.5 x 52 cm, iar greutatea de 72 de kg.
Whirpool AWO/C61000 este si destul de silentioasa, zgomotul produs fiind de 59 de dB la spalare si 74 de dB in etapa de centrifugare.
Capacitatea de incarcare este de 6 kg, o capacitate medie, suficienta pentru a asigura spalarea unei cantitati mari de rufe.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1000 rpm, clasa de eficienta in aceasta etapa fiind C.
Masina de spalat compenseaza la eficienta prin clasa A la spalare si o clasa energetica A++ per total. Consumul de resurse este unul foarte scazut, la un ciclu de spalare fiind consumati doar 0.9 kw de energie electrica si 49 litri de apa.
Excelenta eficienta energetica se datoreaza si tehnologiei al saselea simt ce garanteaza economii semnficative ale resurselor.
Programele de spalare sunt foarte diversificate. Avem la dispozitie o gama de 14 programe, regasindu-se aici cele standard, mai exact pentru rufele din bumbac, lana sau sintetice, cat si alte programe spciale ca: supereco, rapid, delicate, spalare zilnica, bumbac antibacterial si spalare manuala. Sunt disponibile si optiunile de spalare: prespalare, clatire intensiva, spalare in apa rece si usor de calcat. Din gama de programe mai face parte si clean +, un ciclu special de spalare cu rezultate excelente la eliminarea petelor dificile.
Whirpool AWO/C61000 dispune si de tehnologii speciale, avand in dotarea sa un sistem de detectare al spumei si oferind protectie impotriva inundatiilor.

In concluzie, va recomand sa achizitionati aceasta masina de spalat de la Whirpool, pretul accesibil si caracteristicile excelente o recomanda ca fiind una dintre cele mai bune alegeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates