marți, 24 februarie 2015

Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E0N2W, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Alb

Din gama de masini de spalat a celor de la Samsung fac parte un numar mare de modele, structurate pe diferite categorii de pret in functie de tehnologiile de care dispun, cat de eficiente sunt si ce capacitate de incarcare au.

Astazi vom vorbi despre un model entry-level, excelent pe partea de caracteristici, disponibil in magazine la un pret foarte bun. Este vorba despre Samsung WF70F5E0N2W. O masina de spalat moderna si performanta ce se face remarcata prin: capacitatea mare de incarcare, programele diversificate si consumul energetic foarte redus.
Design-ul este cel inalnit la majoritatea modelelor ce fac parte din aceasta serie. Un aspect modern si elegant, evidentiat de finisajele stilate in culoarea alba.
Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 55 cm, iar greutatea de 64 de kg. Panourile laterale cu adancituri vor asigura o stabilitate mai buna in timpul spalarii si un nivel mai redus de vibratii. Asadar, zgomotul produs va fi de: 62 dB la spalare si 76 dB la centrifugare.

                Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Panoul de control prezinta o interfata intuitiva, programele fiind foarte usor de selectat. Acesta are in dotarea sa si un display LCD ce va afisa timpul ramas pana la finalizarea programului.
Capacitatea de incarcare este de 7 kg, suficient de mare pentru a asigura spalarea rufelor unei familii cu un numar mediu de membri.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1200 rpm. Masina de spalat face parte din clasa A++ energetica, clasa A la spalare si B la centrifugare, consumul energetic fiind unul foarte scazut, un maxim anual estimat de 184 kw la 220 de cicluri de spalare.
Samsung WF70F5E0N2W ne pune la dispozitie 12 programe de spalare. Vom putea alege intre programele standard: bumbac, sintetice si lana, cat si intre alte programe speciale pentru spalarea rufelor: sport, inchise la culoare si blugi. Mai este disponibil un program rapid de doar 15 minute, completat de cel pentru spalari zilnice. La alegerea unui program, vom putea selecta si una dintre optiunile de: prespalare, spalare rapida sau inmuiere. Este disponibila si functia de amanare a inceperii programului sau cea de memorare a ultimului program ales.
La nivelul caracteristicilor speciale, modelul se evidentiaza prin sistemul de siguranta impotriva copiilor si prin sistemul de diagnosticare inteligenta.

In concluzie, Samsung WF70F5E0N2W este o masina de spalat moderna si eficienta ce va asigura spalarea la perfectie a unei cantitati mari de rufe, cu un consum extrem de scazut de resurse.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates