vineri, 20 februarie 2015

Laptop Asus X553MA-SX454B cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core N2840, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

Cei de la Asus nu au batut pasul pe loc anul acesta in ceea ce priveste productia de laptop-uri,   lansand pe piata o varietate mare de noi modele. Un astfel de model este X553MA-SX45B, disponibil in stocurile magazinelor la un pret foarte accesibil.
Caracteristicile acestui laptop sunt destul de bune, fiind perfect pentru utilizarea in activitati office si multimedia. Daca nu sunteti un utilizator atat de pretentios, in cautarea performantelor inalte, atunci acest laptop ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
Modelul se face remarcat prin configuratia hardware decenta, ecranul calitativ, portabilitatea crescuta si prin design-ul atragator. Vine si cu sistemul de operare windows 8.1 preinstalat, licenta autentica.
Aspectul laptop-ului este unul foarte modern, evidentiat de finisajele elegante in forma unui cerc concentric si de dimensiunile reduse de doar 280 x 25.3 x 252 mm, structura acestuia fiind foarte compacta. Greutatea este de numai 2.2 kg, fiind portabil si usor de transportat.
Tastatura ergonomica, alaturi de touchpad-ul de dimensiuni mari vor oferi o experienta precisa si foarte comfortabila in utilizare.

                           Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
               Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Ecranul are diagonala de 15.6 inch si rezolutia hd de 1366 x 768p, fiind de tip glare, cu tehnologia LCD-LED. Imaginile vor fi afisate la o claritate foarte buna, fiind reproduse cu fidelitate.
Difuzoarele stereo cu care acest laptop este echipat beneficiaza de tehnologiile sonic master si audio wizzard, sunetele fiind redate la o excelenta claritate.
La nivelul dotarilor multimedia, modelul mai dispune si de o camera web, un microfon si un cititor de carduri.
Pe cele doua laterale sunt situate port-urile, o gama variata de conectori alcatuita din: 1 port usb 2.0, 1 port usb 3.0 ce asigura transferul extrem de rapid al fisierelor, 1 conector hdmi, 1 conector mini vga si rj-45. Mai dispune si de wireless pentru conexiunea la internet fata fir, cat si de bluetooth.
La nivelul configuratiei hardware, laptop-ul Asus X553MA-SX454B are in dotarea sa: un procesor intel celeron dual core cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2160 mhz si poate atinge 2580 mhz in turbo boost; o placa video cu chipset integrat intel hd graphics; o memorie ram DDR 3 cu capacitatea de 4 GB.
Aceasta configuratie va sustine utilizarea in majoritatea activitatilor de zi cu zi ca de exemplu: navigatul pe internet, vizionarea de filme hd, programe office, chiar si jocuri mai putin pretentioase.
Stocarea o asigura HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB, memoria acestuia fiind suficienta pentru a asigura un spatiu suficient pentru inmagazinarea foarte multor fisiere.
Acumulatorul li-ion cu 2 celule va asigura o autonomie de lucru destul de buna, de pana la 4 ore.

In concluzie, Asus X553MA-SX454B este un laptop pe care va recomand cu incredere sa-l achizitionati, fiind o alegere cat se poate de inspirata la un pret foarte accesibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates