marți, 17 februarie 2015

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 8 Functii, Grill, Clasa A, Inox + Plita incorporabila Hansa BHGI62138, Gaz, 4 Arzatoare, Wok, Aprindere electrica, Inox

Electrocasnicele incorporabile reprezinta solutia moderna si ideala pentru o bucatarie bine dotata, la curent cu standardele actuale. Avantajul acestor produse tine atat de design, functionalitate, cat si de spatiul redus pe care il vor ocupa. In articolul de astazi vom vorbi despre cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 si plita Hansa BHGI63100015, electrocasnicele ce alcatuiesc un pachet promotional. La un pret foarte accesibil, acestea se fac remarcate atat prin design, cat si prin caracteristicile foarte bune. Design-ul acestor produse este unul modern si elegant, materialele din care sunt realizate fiind foarte calitative, integrandu-se perfect in noua mobila de bucatarie. Dimensiunile acestor produse sunt cele standard, deci nu va trebui sa va ingijorati in ceea ce priveste compatibilitatea. Prin incorporarea acestora in mobila vom putea scuti spatiul alocat in mod normal pentru un aragaz, utilizandu-l in alte scopuri.

Caracteristicile acestor produse sunt foarte bune. Asadar, plita Hansa BHGI63100015 vine cu alimentare pe gaz si dispune de aprindere electrica si de sistemul impotriva scurgerilor de gaz.
Suprafata acesteia este realizata din inox, gratarele fiind realizate din fonta. Din componenta sa fac parte patru arzatoare, de puteri diferite, fiind posibila prepararea diferitelor feluri in acelasi timp. Panoul de control este situat in partea frontala, asigurand un control mai facil.

     Aici un pret foarte bun pentru aceste produse electrocasnice
                               

Cuptorul Hansa BOEI68162 este alimentat electric si are capacitatea de 65 de litri, fiind foarte incapator pentru a permite gatirea simultana pe mai multe nivele. Este si foarte eficient, fiind inclus in clasa A energetica, cu un consum pe ora de doar 790 de W. Rezistentele au o putere mare (de 2900 de W), pentru a se ajunge rapid la temperatura setata si pentru ca aceasta temperatura sa fie pastrata constanta.
Pentru distribuirea uniforma a aerului cald este inclus si un ventilator. Sunt disponibile 8 functii, printre care: gatirea conventionala (fara ventilator), gatirea cu convectie (cu aer cald, cu ventilator), grill, incalzire inferioara si functia de decongelare.
Exteriorul cuptorului este realizat din inox, usa din stica reflexiva si termorezistenta, suprafata interiorului fiind realizata din email usor de curatat.
Ca accesorii sunt incluse: un gratar telescopic si o tava plata.
Controlul functiilor, timpului si temperaturii se realizeaza manual, fiind foarte usor de utilizat.

                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesor produse

In concluzie, va recomand cu incredere sa alegeti aceste electrocasnice incorporabile de la Hansa.
La un pret foarte accesibil, veti beneficia de calitatea si fiabilitatea pe care alti producatori o ofera in produsele lor mult mai ridicate ca si pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates