marți, 24 februarie 2015

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Alb

Samsung este fara indoiala unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial, gama lor de produse fiind una extrem de diversificata. Nu stiu cat de cunoscut va suna faptul, dar acestia activeaza si pe piata de electrocasnice, calitatea acestor produse fiind una exceptionala. In ultima perioada, Samusng a investit foarte mult in acest domeniu, ajungand sa se concureze de la egal la egal cu alti producatori cu traditie. Deci, aceste produse beneficiaza de garantia calitatii si a fiabilitatii, fiind o alegere foarte buna.

In articolul de astazi vom vorbi de masina de spalat Samsung WF80F5E0W2W. Unul dintre cele mai performante modele disponibile la ora actuala pe piata ce asigura o spalare perfecta si foarte eficienta.
Caracteristicile modelului sunt foarte bune, remarcandu-se prin: capacitatea mare de incarcare, eficienta energetica excelenta, gama variata de programe si tehnologia eco bubble folosita la spalare.
Raportul calitate pret este unul favorabil, fiind o investitie care cu siguranta merita.
Masina de spalat impresioneaza si prin design, aspectul acesteia fiind unul foarte elegant, de o estetica aparte. Exteriorul este realizat in culoarea alba, cu insertii de culoare la nivelul panoului de control, butoanele si selectorul rotativ fiind realizate in stilul touch of color. Partea frontala usor curbata ii confera un aspect stilistic foarte atragator.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Dimensiunile sunt cele standard, de 85 x 60 x 55 cm, greutatea fiind de 61 de kg.
Capacitatea de inarcare este de 8 kg, fiind posibila spalarea unei cantitati mari de rufe in cat mai putine cicluri de spalare. Tamburul cu textura in forma de diamant asigura performante ridicate la spalare, perforatiile de dimensiuni reduse prevenind blocarea tesaturilor. Hubloul mare, cu o deschidere larga permite incarcarea rapida si fara efort si a rufelor de dimensiuni mai mari.
Viteza de centrifugare este de 1200 rpm, performantele in aceasta etapa fiind excelente, rufele fiind scoase aproape uscate.
Performantele la spalare sunt foarte bune, sistemul eco bubble combinat cu alte tehnologii speciale asigurand o spalare profesionala, cu rezultate extraordinare.
Sistemul eco bubble actioneaza in felul urmator: amesteca detergentul cu apa si bule de aer inainte de inceperea programului, generand un strat gros de spuma care va patrunde mai usor in tesaturi. Datorita acestei tehnologii speciale va fi posibil sa spalati si la temperaturi mai joase, la 40 de grade sau chiar mai putin, rezultatele fiind la fel de bune.
Programele de spalare sunt foarte diversificate, fiind disponibile urmatoarele: bumbac, sintetice, lana, spalare zilnica, spalare super eco, antipete, spalare rapida, baby care, spalare manuala, clatire + centrifugare, centrifugare, cat si optiunile: clatire extra, prespalare, spalare intensiva si inmuiere.
Programul antipete utilizeaza tehnolgia eco bubble, indepartand si cele mai dificile pete si asigurand o curatare profunda si delicata.
Pentru rufele mai putin murdare este disponibil si un program rapid care in doar 15 minute efectueaza un ciclu complet de spalare.
Din dotarea Samsung WF80F5E0W2W face parte si un display LCD care va afisa informatii referitoare la program: etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizare. Este disponibila si functia de programare intarziata.
Eficienta energetica este foarte ridicata, masina de spalat facand parte din clasa A+++ energetica, cu un consum anual de 195 kw de energie electrica si 10500 litri de apa la un numar de 220 de spalari.
Nivelul de zgomot produs in timpul spalarii este de 62 dB, iar in timpul centrifugarii de 76 dB, fiind un model putin zgomotos.
In concluzie, Samsung WF80F5E0W2W este o masina de spalat moderna ce are in dotare tehnologiile necesare pentru a asigura o spalare perfecta si extrem de eficienta si reprezinta o alegere inspirata care cu siguranta merita investitia.
Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomanda sa o achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates