duminică, 22 februarie 2015

Masina de spalat rufe incarcare verticala Whirlpool WTLS 60812 ZEN, 6th Sense Colours, 6 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Daca doriti achizitionarea unei masini de spalat rufe, iar spatiul de care dispuneti este ceva mai redus, va recomand sa va indreptati atentia catre un model cu incarcare verticala.
Structura acestora este ceva mai compacta si va permite amplasarea in orice incapere. Performantele pe care un model de acest tip le va oferi sunt foarte bune, caracteristicile fiind extrem de similare cu cele ale unei masini de spalat cu incarcare frontala.

Un astfel de model este Whirpool WTLS 60812 ZEN. O masina de spalat compacta ca si dimensiuni, foarte performanta si eficienta energetic, comercializata la un pret foarte atractiv..
Caracteristicile acesteia sunt foarte bune, remarcandu-se prin capacitatea de incarcare medie, eficienta energetica excelenta si prin gama diversificata de programe. O serie de dotari foarte bune ce vaor asigura spalarea la perfectie a rufelor.

Design-ul modelului este unul simplist, de natura clasica, dar care cu siguranta se va integra perfect intr-o incapere moderna. Structura este realizata in totalitate in culoarea alba, dimensiunle fiind de 90 x 40 x 60 cm, iar greutatea de 58 de kg.


Capacitatea de incarcare este de 6 kg, centrifugarea fiind realizata la viteza de 1200 rpm. Tamburul este realizat din otel inoxidabil si are capacitatea de 42 de litri.
Whirpool WTLS 60812 ZEN face parte din clasa energetica A+++ -10%, eficienta A la spalare si la centrifugare, consumul fiind unul extrem de redus. Un consum energetic de doar 0.67 kw la un ciclu de spalare de 60 de grade cu incarcatura completa. Producatorul estimeaza un consum anual de 137 de kw de energie si 8800 litri de apa.

Motorul Direct Drive este unul foarte eficient si fiabil, avand o durata mare de viata. Datorita vibratiilor reduse, nivelul de zgomot produs in timpul etapei de spalare va fi de 51 dB, iar in timpul celei de centrifugare de 72 dB, fiind o masina de spalat foarte silentioasa.

Programele de spalare sunt foarte diversificate, o gama de 14 programe ce asigura o spalare perfecta a articolelor din diverse tesaturi. Printre aceste programe se face evidentiate cele pentru spalarea rufelor: sintetice, delicate, din bumbac, colorate sau de culoare inchisa. Sunt disponibile si programe economice, cat si un program rapid de doar 15 minute. Optiunile de spalare: prespalare si clatire intensiva ne permit sa particularizam programul in functie de preferinte.

Panoul de control are integrat un display LCD, cat si butoane ce ne permit sa ajustam viteza de de centrifiguare si temperatura. Este disponibila si functia de programare intarizata.

In concluzie, Whirpool WTLS 60812 ZEN este o masina de spalat foarte calitativa ce se va integra la perfectie si in incaperile mai putin spatioase, fiind o alegere inspirata la un pret foarte atractiv.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates