joi, 19 februarie 2015

Combina frigorifica Samsung RL56GEGIH, 357 L, No Frost, Clasa A+, LED, Smart Eco , Multiflow, Inox

Samsung RL56GEGIH este o combina frigorifica ce face parte din seria celor performante, fiind un produs electrocasnic modern, dotat cu tehnologii avansate ce asigura o racire perfecta si foarte eficienta. Are o capacitate mare de depozitare si un interior bine organizat. Design-ul este unul elegant si atragator, dimensiunile fiind destul de compacte.
Este un aparat frigorific de cea mai buna calitate care cu siguranta merita achizitionat. Pretul este unul destul de atractiv raportat la caracteristicile excelente ale produsului, aceasta combina frigorifica fiind produsa de catre un brand recunoscut in domeniu. In acest fel vom avea garantia calitatii si a fiabilitatii excelente.
In ceea ce priveste design-ul, combina frigorifica se poate lauda printr-un aspect stilat si foarte atragator. Exteriorul este realizat in inox, in culoarea argintiu, cu finisaje liniare.
Manerele sunt dispuse vertical, deschiderea usilor fiind pe partea dreapta. Datorita manerelor EZ, deschiderea usilor se va realiza foarte usor, oferind un comfort sporit.
Dimensiunile modelului sunt de 185.7 x 59.7 x 70.2 cm, iar greutatea de 72 de kg, integrandu-se perfect in orice bucatarie moderna prin ocuparea unui spatiu destul de redus.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
               Aici toate caracteristicile si specificiatiile complete ale acesteia

Capacitatea totala a combinei frigorifice este de 357 de litri, frigiderul fiind situat in partea de sus, iar congelatorul in partea de jos. Pe usa frigiderului este inclus si panoul de control ne permite sa reglam temperaturile si sa activam anumite functii.
Frigiderul are capacitatea de 253 de litri si este compartimentat foarte eficient. Spatiul interior se imparte pe 4 rafturi realizate din sticla care sunt foarte rezistente, 4 suporturi de usa ajustabile si o cutie pentru legume/ fructe. Un interior foarte incapator ce permite depozitarea unei cantitati mari de alimente.
Si congelatorul este foarte spatios, cu o capacitate de 104 litri, fiind impartit pe 3 compartimente glisante realizate din plastic.
Sistemul de racire este no frost si dispune de tehnologia multiflow. Racirea se realizeaza pe curenti reci de aer, in interior fiind pastrata o temperatura constanta si o umiditate optima pentru conservarea alimentelor in conditii excelente. Datorita acestui sistem, nu veti avea probleme nici cu gheata din congelator, nemaifiind necesar procedeul de decongelare.
Eficienta energetica este excelenta, combina ftigorifica Samsung RL56GEGIH incadrandu-se in clasa A+ energetica, cu un consum anual de curent de doar 325 kw. Un consum foarte scazut care cu siguranta va avea un impact pozitiv pe factura de energie.
Zgomotul produs este de numai 41 de dB, fiind un model silentios care cu siguranta nu o sa va deranjeze.
Pe partea de functii speciale, avem sistemul smart eco ce permite maximizarea eficientei energetice printr-o serie de tehnologii speciale. Senzorii vor detecta modul ideal de functinare si vor ajusta durata de functionare a compresorului.
Iluminarea interioara se realizeaza pe LED-uri, lumina produsa fiind una puternica, iar energia consumata cu pana la 75 % mai redusa.

In concluzie, Samsung RL56GEGIH este o combina frigorifica moderna si extrem de calitativa ce va asigura conservarea unei cantitati mari de alimente pentru perioade cat mai indelungate. Datorita sistemului de racire performant si a eficientei energetice excelente, acest aparat frigorific reprezinta o alegere excelenta pe care care am placerea sa o recomand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates