luni, 16 februarie 2015

Masina de spalat rufe cu uscator LG F1496AD3, Inverter Direct Drive, Spalare 8 kg/Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb

Masina de spalat cu uscator reprezinta o mare inovatie, fiind solutia perfecta pentru lunile mai   racoroase, atunci cand uscatul rufelor poate deveni o problema. Utilitatea acesteia este foarte buna, asigurand o ingrijire completa a rufelor (spalare + uscare)  intr-un timp record de numai cateva ore.
Modelul prezentat astazi vine de la LG, cu seria F1496AD3 si are in dotare aceasta functie.
O masina de spalat rufe moderna si bine dotata ce vine de la un producator consacrat pe piata de electrocasnice. Cei de la LG au investit foarte mult in aceasta divizie, acest fapt reflectandu-se in calitatea produselor, electrocasnicele acestora fiind extrem de calitative si fiabile. In acest fel veti avea garantia achizitionarii unui produs bun care sa va multumeasca asteptarile.
Revenind la prezentarea noastra, vom descoperi aceasta masina de spalat ca fiind una performanta si bine dotata, caracteristicile modelului fiind excelente. Intr-adevar, si pretul este ceva mai ridicat, dar va asigur ca aceasta investie merita pe deplin.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Design-ul LG F1496AD3 este unul modern si elegant, cadrul masinii de spalat fiind in totalitate alb.
Hubloul cu insertii metalice are diametrul de 30 de cm si o deshidere larga la 180 de grade, pana si rufele mai voluminoase (de ex. pilote) fiind foarte usor de introdus.
Panoul de control este situat in partea de sus, alaturi de sertarul de detergent.
Fiind o masina de spalat cu o capacitate mare de incarcare, ce suporta incarcaturi de pana la 8 kg ( 8 kg la spalare fara uscare si 4 kg in etapa de spalare cu uscare), v-ati putea astepta ca dimensiunile acesteia sa fie mai mari. Dar va anunt ca nu sunt, fiind respectat aproape in totalitate standardul. Are o inaltime de 85 de cm, 60 de cm latime si o adancime de 55 cm, o constructie compacta, de dimensiuni reduse.
Trecand la specificatiile tehnice, vom descoperi ca tamburul are capacitatea de 58 de litri, fiind realizat din otel inoxidabil, in timp ce cuva este realizata din polipropilena.
Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1400 rpm, o stoarcere performanta si foarte eficienta.
Motorul Direct Drive, atasat direct pe centrul tamburului asigura o stabilitate mare si vibratii minime, rezultand un nivel redus al zgomotului. De asemenea, este si foarte fiabil, avand o garantie de 10 ani.
Nivelul de zgomot este unul foarte redus, cu 54 de dB produsi la spalare si 74 dB la centrifugare.
Pentru o masina de spalat cu uscare, eficienta energetica este destul de buna, fiind inclusa in clasa B de eficienta, clasa A de performanta la spalare si tot clasa A la uscare.
Oricum, pentru a obtine un consum mai scazut de curent va recomand sa nu folositi functia de uscare la absolut fiecare ciclu de spalare. Cum spuneam si la inceputul acestui articol, utilitatea cea mai mare a acestei functii se dovedeste a fi in lunile racoroase in care daca ati intins rufele pe sarma este foarte posibil ca acestea sa inghete, uscarea fiind amanata cu cateva zile.
La nivelul caracteristicilor speciale, masina dispune de tehnologia 6 motion, o metoda de spalare ce se bazeaza pe o serie de miscari speciale, activate in functie de programul setat. Mai are in dotare si tehnologia Smart Diagnosis ce permite masinii de spalat sa comunice cu telefonul prin intermediul unei aplicatii, asta in cazul in care o defectiune a aparut, fiind extrem usor de depistat si de rezolvat.
Sunt disponibile 13 programe de spalare, pentru spalarea perfecta a unei game diversificate de articole. Asadar, regasim aici: prespalare, bumbac, bumbac eco, rapid, intensiv, easy care, baby care, lana, intensiv, sport, clatire+stoarcere, fara centrifugare si mai multe optiuni pentru uscare.
Este disponibila si functia de programare intarziata ce permite amanarea inceperii programului cu un interval de timp setat de noi.

In concluzie, LG F1496AD3 este o masina de spalat de cea mai buna calitate ce asigura atat spalarea, cat si uscarea rufelor la un nivel ce atinge perfectiunea, o ingrijire perfecta a tesaturilor de toate tipurile.
Reprezinta o alegere foarte buna, fiind un produs electrocasnic ce merita cu siguranta a fi achizitionat.
Va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates