duminică, 8 februarie 2015

Laptop Gaming Asus G750JY-T4036D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 17.3", Full HD, 24GB, 1TB + 2 x 128GB SSD, Blu-Ray, nVidia GeForce GTX 980M 8GB, Free DOS, Black

Asus G750JY-T4036D este un laptop extrem de performant, creat pentru pasionatii de gaming ce sunt in cautarea unui astfel de model care sa le ofere un nivel inalt al performantelor. Este dealtfel si unul dintre modelele de varf ale celor de la Asus, fiind echipat cu o configuratie tehnica fantastica si avand un design futurist. Toate acestea la un pret destul de inaccesibil pe care nu multi dintre noi ni-l vom permite. Dar pasiunea se plateste. Pentru a beneficia de super performantele pe care pana nu cu mult timp in urma doar un sistem desktop ni le oferea, este necesar sa investim intr-un laptop ca acesta. Deci, o investitie care cu siguranta merita.
Pe partea de design, laptop-ul se remarca prin constructia sa moderna si futurista. Un design atragator, inspirat de avioanele de lupta cu tehnologie stealth. Suprafata de lucru inclinata ne ofera o experienta mai comfortabila in utilizare. Tastatura este optimizata special pentru jocuri, oferind o acuratete excelenta in tastare. Iar pentru o experienta optima de utilizare chiar si in conditii de luminozitate redusa, tastatura dispune si de iluminare. Touchpad-ul este foarte precis, fiind compatibil si cu gesturi multi-touch.

                                  Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

Calitatea constructiei este excelenta, laptop-ul fiind realizat din materiale de inalta calitate. Caracsa este realizata dintr-o combinatie dintre metal si plastic, fiind robusta si foarte rezistenta. Finisajele sunt extrem de atragatoare si bine definite.
Dimensiunile modelului sunt de 410 x 50-18 x 318 mm, iar greutatea de 4.5 kg. Nu atat de potabil incat v-ati astepta. Un lucru absolut normal pentru un model proiectat sa ofere acest nivel de performanta.
La nivelul caracteristicilor tehnice, Asus G750JY-T4036D se face remarcat prin extraordinara configuratie hardware ce are include doar componente high end.
Din aceasta configuratie face parte procesorul intel core i7 4710hq cu 4 nuclee ce ruleaza la frecventa standard de 2500 mhz, putand atinge 3500 mhz in turo boost. Acesta se bazeaza pe arhitectura haswell, este fabricat la 22 nm si are o memorie cache de 6 MB.
Placa video dedicata se bazeaza pe chipset-ul NVIDIA GTX 980M si are o memorie GDDR5 de 8 GB. Aceasta beneficiaza de tehnologiile NVIDIA Shadowplay si Asus Turbomaster.
 Memoria ram integrata este de 24 de GB, de tip DDR3, fiind posibil si upgrade-ul pana la 32 de GB. Stocarea fisierelor este asigurata de 3 unitati: un hdd cu capacitatea de 1 TB, perfect pentru inmagazinarea fisierelor multimedia si 2 SSD-uri de cate 128 de GB fiecare ce asigura accesarea extrem de rapida a fisierelor, ideale pentru stocarea fisierelor importante: sistmul de operare, programele si jocurile.
Ecranul laptop-ului de tip LCD-LED are diagonala de 17.3 inch, rezolutia fiind cea full hd de 1920 x 1080p. Acesta beneficiaza de tehnologia IPS, oferind unghiuri largi de vizulizare, reproducerea fidela a culorilor si un nivel ridicat al contrastului.
Acumulatorul este cu 8 celule, adaptat configuratiei ce necesita resurse energetice ceva mai ridicate. Asadar, autonomia de lucru va fi excelenta. Poate varia in functie de activitatile in care il utilizati.
Asus G750JY-T4036 sta excelent si la nivelul dotarilor multimedia. Pe partea audio, acesta ne ofera o sonorizare extrem de buna. Sistemul audio integrat este de tip 2.1, mai exact doua difuzoare stereo si un subwoofer, claritatea sunetelor fiind excelenta. Asta si datorita tehnologiilor speciale SonicMaster si Maxx Audio ce contrbuie simtitor la imbunatatirea calitatii sunetelor.
Partea multimedia este completata de: unitatea bd-rw, camera web hd, microfon si cititorul de carduri integrat.
Conectivitatea este una extinsa, fiind disponibile o gama variata de porturi: 4 porturi usb 3.0, iesire audio, iesire microfon, hdmi, display port si rj-45. Mai dispune si de conectivitate wireless pentru conexiunea de inernet si de bluetooth.

In concluzie, Asus G750JY-T4036D este un laptop de ultima generatie si foarte performant, fiind perfect pentru gamerii adevarati care au nevoie de un dispozitiv care sa le sustina aceste activitati.
Daca faceti parte din aceasta categorie de gameri si aveti bugetul necesar la dispozitive, merita cu incredere sa-l achizitionati.
Vi-l recomand cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates