vineri, 27 februarie 2015

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+, Alb

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o noua masina de spalat, dar bugetul dumneavoastra este ceva mai limitat si cautati o varianta mai ieftina, va puteti indrepta atunci atentia catre acest model de la Indesit, cu seria IWSD51051CECO. O masina de spalat accesibila ca pret, foarte calitativa in schimb, caracteristicile acesteia fiind excelente. Raportul calitate/pret este unul favorabil, investitia fiind     una care cu siguranta merita.
Design-ul acesteia este de tip clasic, fiind realizata la exterior in culoarea alba, structura fiind de tip slim. DImensiunile sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, integrandu-se perfect si in spatiile mai reduse.
Incarcarea se face in partea frontala, capacitatea tamburului fiind de 5 kg. Tamburul este realizat din inox si are volumul de 40 de litri, cuva fiind realizata din poliplex. O capacitate de incarcare nu   foarte crescuta, dar care se va dovedi suficienta in majoritatea situatiilor.
Panoul de control este situat in partea superioara, avand in dotarea sa butoane pentru selectarea programului, a temperaturii si a numarului de rotatii, cat si un display led pentru afisarea timpului.
Viteza de centrifugare este de pana la 1000 rotatii pe minut, fiind asigurata o stoarcere puternica si destul de eficienta.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

In ciuda faptului ca vorbim de o masina de spalat ieftina, gama de programe de spalare disponibila este una foarte diversificata. Astfel, vom putea alege intre cele 16 programe, special adaptate pentru articolele din diverse tesaturi. Vom putea alege intre urmatoarele programe: bumbac, lana, colorate, mix, sintetice, jeans, sport, etc.
Indesit IWSD51051CECO dispune si de optiunile de spalare: eco time ce asigura splarea incarcaturilor mai mici (de pana in 3 kg) cu un consum mai scazut de resurse si un timp mai redus si energy saver ce ne permite sa economisim energie cu pana la 70 %.
Este disponibila si functia de programare intarziata, fiind posibila amanarea inceperii programului cu cateva ore.
Modelul dispune si de sistemul de protectie impotriva inundatiilor, impiedicand astfel potentialele scurgeri de apa.
In ceea ce priveste eficienta, masina de spalat se incadreaza in clasa energetica A+, clasa A la spalare si C la centrifugare, ceea ce ii garanteaza un consum de curent foarte scazut, de numai 0.894 kw de energie electrica in ciclul standard de spalare.

In concluzie, Indesit IWSD51051CECO reprezinta alegerea perfecta in cazul in care va doriti o masina de spalat ieftina, cu functii multe si foarte economica energetic.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates