duminică, 22 februarie 2015

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Dislplay LED, Alb

Masinile de spalat rufe performante au devenit din ce in ce mai accesibile, producatorii echipandu-si noile modele cu tehnologii avansate la preturi foarte competitive, acesta fiind si cazul modelului WF70F5E5W2W de la Samsung. Aceasta incorporeaza inovatoarea tehnologie Eco Bubble ce asigura performante excelente la spalare si un consum scazut de energie. Caracteristicile excelente modelului ale modelului sunt completate de capacitatea mare de incarcare, centrifugarea rapida si gama diversificata de programe. Raportul calitate/pret este unul foarte bun, fiind o investitie care cu siguranta merita.
Design-ul masinii de spalat este unul modern, un aspect foarte stilat ce se evidentiaza prin fatada usor curbata, de o estetica aparte. Carcasa este realizata in totalitate in culoarea alba, incarcarea realizandu-se frontal. Hubloul este situat la mijloc, avand un diamentru larg ce permite introducerea rapida sifara efort a rufelor mai voluminoase. Panoul de control il gasim situat in partea superioara, avand in componenta sa un buton rotativ pentru alegerea programelor, cat si alte butoane pentru setarea temperaturii, a vitezei de centrifugare si a optiunilor de splalare.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Display-ul LCD va afisa informatii referitoare la timpul ramas pana la finalizarea programului si la etapa de spalare in desfasurare.
Dimensiunile masinii de spalat sunt de 85 x 60 x 55 cm, iar greutatea de 61 de kg. Peretii laterali cu striatii asigura o stabilitate mai buna si un nivel redus al vibratiilor in timpul procesului de spalare. Astfel, nivelul de zgomot produs va fi unul destul de redus, de 62 dB la spalare si 76 dB la centrifugare.
Capacitatea de incarcare este de 7 kg, suportand o cantitate mare de rufe. Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1200 de rotatii pe minut,  stoarcerea fiind absolut perfecta.
Tamburul Diamond Drum, texturat sub forma unui diamant va asigura o spalare puternica, dar in acelasi timp foarte delicata, performantele fiind excelente.
La nivelul dotarilor tehnice, masina de spalat Samsung WF70F5E5W2W beneficiaza de tehnolgia Eco Bubble, un sistem special prin care detergentul este amestecat inaintea inceperii ciclului de spalare cu apa si aer, fiind generate bule care vor patrunde mai adanc in tesaturi, pentru performante la spalare mai inalte. Datorita acestei tehnologii speciale, vom obtine si un consum mai scazut energetic. Eco Bubble se activeaza la programele de spalare cu apa rece sau in programele standard bumbac de 40 sau 60 de grade.
Gama de programe de spalare este una variata, fiind disponibil un set mare de programe ce vor asigura ingrijirea corespunzatoare diferitelor tipuri de tesaturi. Sunt disponibile urmatoarele programe: bumbac, sintetice, blugi, imbracaminte inchisa la culoare, spalare zilnica, spalare super economica, anti-pete, baby care, lana, spalare manuala, centrifugare, clatire + centrifugare, cat si optiunile: quick wash, calcare facila, clatire extra, limpezire, prespalare, spalare intensiva si inmuiere.
Este disponibila si functia de programare intarziata. Mai este disponibil si un program special ce asigura curatarea tamburului, fiind recomandat sa il activati la anumite perioade de timp.
Masina de spalat dispune si de alte tehnologii speciale precum: sistemul de siguranta impotriva copiilor, sistemul de detectare spuma si de autodiagnosticare.
In ceea ce priveste eficienta energetica, aceasta se incadreaza in clasa A+++ energetica, consumul anual de resurse estimat fiind de: 173 de kw de energie electrica si 9400 de litri de apa.
Consumul intr-un ciclu normal de spalare (la 60 de grade) este de: 0.78 kw de energie electrica si 42 de litri de apa. O eficienta extrem de buna ce va implica o cantitate foarte scazuta de resurse.

In concluzie, Samsung WF70F5E5W2W este una dintre cele mai performante masini de spalat disponibile la ora actuala pe piata, asigurand o spalare performanta si extrem de eficienta.
Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomanda cu incredere sa o achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates