marți, 10 februarie 2015

Monitor LED Philips 28" MVA, Wide, Full HD, 2 x HDMI, MHL, Boxe, Negru, 284E5QHAD

Avantajul achizitionarii unui monitor cu diagonala mare este ca poate indeplini si functionalitatea unui televizor. Intr-o camera de dimensiuni reduse, spatiul ocupat de catre un televizor va putea fi folosit intr-un mod mai eficient.
Astfel, daca sunteti in cautarea unui astfel de monitor, dar nici nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani, ceea ce va recomand sa alegeti este acest model de la Philips, cu seria 28E5QHAD.
Diagonala de 28 de inch a acestuia se dovedeste a fi suficienta atat in cazul in care il veti utiliza pe post de monitor pentru calculator, cat si in cazul utilizarii pe post de televizor.
Afirmatia ca poate indeplini intrebuintari multiple este sustinuta de faptul ca acest model prezinta o conectivitate variata si are in dotare un sistem de difuzoare.
La nivel de conectivitate, acesta include doua porturi hdmi si unul vga. Unul dintre porturile hdmi beneficiaza si de tehnologia MHL (mobile-high definition- link) ce permite conectarea directa a dispozitivelor smart la acest monitor.
Pe partea audio, Philips 28E5QHAD are in dotare difuzoare stereo, cu puterea de 2 x 5 W, calitatea sunetelor fiind surprinzator de buna.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest monitor

Ecranul cu diagonala de 70 de cm are rezolutia full hd de 1920 x 1080 si beneficiaza de tehnologia AH-IPS. Claritatea imaginilor este una excelenta, ecranul IPS oferind o reproducere fidela a culorilor, un nivel ridicat al contrastului si unghiuri largi de vizualizare.
La nivelul caracteristicilor tehnice, ecranul are un timp de raspuns foarte scazut, de doar 5 ms. Contrastul este unul foarte ridicat: un contrast nativ de 1.000:1 si unul dinamic de 20.000.000:1. Luminozitatea este una puternica, de 250 cd/mp, in timp ce numarul de culori reproduse are uimitoarea valoare de 16.7 milioane. Unghiurile de vizualizare sunt foarte largi, de pana la 178 de grade.
Beneficiaza si de tehnologia smart image lite. Caracteristica speciala a acestei tehnologii este urmatoarea: pe baza continutului afisat vor fi imbunatatite automat: contrastul, saturatia culorilor si definitia, rezultatele fiind extrem de bune.
De parca nu ar fi fost de ajuns, monitorul mai beneficiaza si de tehnologia speciala TrueVision ce ofera performante la afisare foarte precise.
Philips 284 E5QHAD impresioneaza si in privinta designului, cu un aspect modern si elegant, de dimensiuni reduse. Rama ce margieste ecranul este foarte subtire, de doar 2.5 mm, oferind o experienta de vizionare foarte placuta, marcata de distrageri minime.

In concluzie, va recomand cu incredere acest monitor de la Philips, fiind alegerea perfecta in cazul in care doriti sa beneficiati de o calitate foarte buna a imaginilor intr-o gama variata de activitati: office, multimedia, gaming, vizionare filme si tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates