joi, 19 februarie 2015

Masina de spalat rufe Eco Bubble Samsung WF70F5EBW2W, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei masini de spalat rufe este reprezentat de consumul energetic, apoi de performantele furnizate la spalare, viteza de centrifugare, cat si capacitatea. Eficienta ridicata se traduce prin incadrarea intr-o clasa de consum cat mai economa. In functie de rezultatele obtinute in teste, modelele se incadreaza in diferite clase, D fiind cea mai putin eficienta, iar A+++ cea mai eficienta.
In articolul de astazi va voi prezenta o masina de spalat ce se incadreaza in clasa A+++ energetica si dispune de o varietate mare de tehnologii, asigurand o spalare perfecta si foarte eficienta. Este vorba despre Samsung WF70F5EBW2W.
O masina de spalat care cu siguranta are prin ce impresiona, atat prin caracteristicile excelente, cat si prin design-ul inovator. Iar pretul la care este comercializata este unul destul de atractiv care cu siguranta va va pune pe ganduri. Dupa parerea mea, merita sa alocati cateva sute de lei in plus si sa achizitionati un produs calitativ de care veti fi in totalitate satisfacut, decat sa achizitionati un model mai ieftin si mai putin performant. Aceasta masina de spalat de la Samsung reprezinta alegerea perfecta, fiind o investitie care merita cu siguranta.

                       Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestei masini de spalat

Pe partea de design, aceasta se face remarcata printr-o constructie moderna si eleganta care se va integra la perfectie acolo unde va fi amplasata, asta datorita dimensiunilor reduse de 85 x 60 x 50 cm.
Greutatea de 62 de kg asigura o stabilitate foarte buna in timpul spalarii. Prin urmare, zgomotul produs va fi de doar 62 de dB in etapa de spalare si de 76 de dB in etapa de centrifugare.
Capacitatea de incarcare este de 7 kg, suficient de mare pentru a asigura spalarea unei cantitati mari de rufe. Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1200 rpm, stoarcerea fiind absolut perfecta.
Masina de spalat Samsung WF70F5EBW2W dispune si de sistemul eco bubble, o tehnologie inovatoare menita sa imbunatateasca procesul de spalare si sa ajute la economisirea de energie electrica. Acest sistem actioneaza in felul urmator: detergentul este amestecat cu apa si aer inainte de inceperea ciclului de spalare, fiind generate bule de spuma ce vor patrunde in tesaturi, avand o actiune foarte eficienta. In acest fel, rezultatele la spalarea in apa rece vor fi la fel de bune ca si la spalarea in apa calda. Asadar, prin spalarea in apa rece, cosnumul energetic va fi unul extrem de redus.
Oricum, consumul de resurse va fi scazut si in spalarea cu apa calda. In ciclul standard de 60 de grade, se consuma doar 0.78 kw de energie electrica si 42 de litri de apa.
Programele de spalare sunt foarte diversificate, fiind pusa la dispozitie o gama variata de programe de tot felul ce vor asigura ingrijrea corespunzatoare a rufelor.
Sunt disponibile atat programele de baza: bumbac, lana, sintetice si jeans, cat si alte programe speciale cum ar fi: anti pete, baby care, culori inchise, super eco si rapid 15 minute.
Setarea programelor se va realiza foarte usor cu ajuorul selectorului rotativ al panoului de control. Vom putea seta si temperatura dorita, viteza de centrifugare si optiunile de spalare, interfata fiind una extrem de simplista. Panoul de control include si un display LCD ce va indica etapa programului de spalare si timpul ramas pana la finalizare.
In ceea ce priveste functiile speciale, masina de spalat dispune de: programare intarziata, memo ultimul program si de diagnosticare intelgenta.
Alte caracteristici: rezistenta din ceramica, acoperita cu un strat special va reduce depunerile din calcar, avand o durabilitate sporita; tamburul diamond drum cu forma texturata este foarte delicat cu hainele, asigurand o tratare perfecta a tesaturilor.

In concluzie, Samsung WF70F5EBW2W este o masina de spalat rufe excelenta din toate punctele de vedere, asigurand performante inalte la spalare si un consum extrem de scazut a resurselor.
Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomanda cu incredere sa o achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates