luni, 16 februarie 2015

Televizor Interactiv LED Samsung 75HU7500, 189 cm, Ultra HD

Pentru pasionatii de tehnologie, care doresc a fi mai aproape de experienta cinematica, Samsung le propune televizorul 75HU7500. Un model cu adevarat impresionant, dotat cu ultimele tehnologii din domeniu, capabil in a oferi o experienta de vizionare extrem de realista. La un pret foarte inaccesibil pentru majoritatea consumatorilor, acesta promite sa duca totul la extrema, oferind cea mai buna calitate a imaginilor vazuta pe un televizor pana in momentul de fata, combinata cu o functionalitate excelenta si un design atragator. O investitie care cu siguranta merita, asta daca banii pentru dumneavoastra nu reprezinta o problema.

Aspectul televizorului este unul extrem de elegant. Un design premium si o calitate a constructiei ireprosabila. Finisajele foarte atragatoare, cu aspect liniar, alternanta intre culorile argintiu si negru ii confera televizorului un look futuristic. Rama extrem de subtire, alaturi de suportul aero ce inalta imaginea si o face sa para ca pluteste vor contribui la experienta de vizionare, transformand-o intr-una placuta si foarte captivanta. Dimensiunile modelului sunt de 1676.2 x 1006.4 x 340, iar greutatea de 43.1 kg, fiind recomandat sa-l amplasati intr-o camera de dimensiuni mai mari.

                           Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Ecranul are super diagonala de 189 de cm si extraordinara rezolutie de 3840 x 2160. Claritatea imaginilor afisate este de-a dreptul spectaculoasa. Un spectacol vizual extrem de realist, reprodus cu cea mai buna fidelitate.
La nivelul imaginii intervin o serie de tehnologii speciale, menite sa imbunatateasca anumite aspecte ale imaginii si, implicit, calitatea imaginilor.
Se fac remarcate tehnologiile: Color Brilliance - ce are rolul de a ne oferi o experienta de vizionare excelenta prin reproducerea cu acuratete a culorilor; UHD Dimming - ce ofera gradul ideal de contrast si culoare prin analizarea fiecarui detaliu si Clear Motion Rate - ce asigura reproducerea perfecta a imaginilor in miscare, fara neclaritati, asta datorita ratei mari de reimprospatare la 1000 de Hz. Cei 1000 de Hz sunt benefici si pentru continutul in format 3D, flicker-ul fiind eliminat complet.
Motorul grafic UHD asigura redarea continutului la cea mai buna calitate. Astfel, pana si imaginile ce vin intr-o rezolutie mai slaba, vor putea fi converite si aduse la un nivel apropiat de rezolutia UHD.
Televizorul mai dispune si de tehnologiile: Mega DCR, Precision Black si de Wide Color Enhancer.

Pe partea audio, Samsung 75HU7500 are in dotarea sa un sistem de difuzoare cu puterea totala de 60 de W, de tipul Front Firing + New Waveguide, insotit de tehnologiile speciale: Dolby MS11, DTS, 3D Sound si Auto Volume Leveler. Calitatea sunetelor este extrem de buna pentru difuzoarele unui televizor, dar totusi, va recomand sa investiti si intr-un sistem audio dedicat ( format din receiver av + boxe) pentru a beneficia de o experienta completa audio video.

Functiile smart ale televizorului sunt extrem de bune, fiind oferit accesul la o gama foarte larga de aplicatii de tot felul. Interfata Smart Hub este intuitiva si are un design foarte placut.
Este inclusa si functia de media player ce permite redarea oricarui timp de continut multimedia: muzica, poze sau filme.
Datorita procesorului quad core ce asigura o viteza de lucru extrem de rapida, vom putea lucra si in multitasking, mai exact doua activitati diferite expuse pe ecran simultan.

Controlul televizorului se poate realiza in mai multe feluri: cu ajutorul telecomenzii, prin gesturi sau prin comenzi vocale, fiind asigurata o experienta completa in utilizare.

Pe partea de conectivitate, regasim o mare varietate de porturi ce permit conectarea cu dispozitivele de prin preajma. Se regasesc aici: 4 porturi hdmi, scart, component, composite, iesire audio optica, 3 intrari usb si un slot cam ci+. Conexiunea la internet se poate realiza atat prin wireless, cat si prin cablu.

In concluzie, Samsung 75HU7500 este fara doar si poate unul dintre cele mai spectaculoase televizoare disponibile pe piata si totodata varful de gama al celor de la Samsung, remarcandu-se prin caracteristicile excelente si prin design-ul inovator. Daca dispuneti de o suma de bani ceva mai ridicata si doriti sa o investiti intr-un televizor de calitate, va recomand cu incredere sa o investiti in acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates