luni, 23 februarie 2015

Laptop Asus X451MAV-VX297D cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N2840, 2.16GHz, 14", 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black

Printre laptop-urile lansate de catre Asus anul acesta face parte si modelul X451MAV-VX297D. Unul dintre cele mai ieftine laptop-uri disponibile la ora actuala, fiind alegerea ideala pentru un utilizator mai putin pretentios care nu este in cautarea performantelor ridicate. Asadar, daca din domeniul dumneavoastra de activitate nu fac parte si activitatile mai solicitante gen editare video si aveti nevoie de un laptop care sa sustina utilizarea in activitatile de baza cum ar fi navigarea pe internet, vizionare filme si programe office, sansele ca acest laptop sa vi se potriveasca sunt destul de mari.
Oricum, la un asa pret mic este si normal sa nu va astepati ca acest model sa nu fie unul atat de impresionant. Nu spun ca este unul de o calitate slaba, dar nici unul exceptional. Cum spuneam, in activitatile de baza, performantele furnizate vor fi satisfacatoare.
Pe partea de design, laptop-ul Asus X451MAV-VX297D se remarca prin constructia sa moderna si eleganta. Carcasa este realizata in totalitate in culoarea neagra, finisajele fiind texturate si placute la atingere. Este si foarte portabil, avand dimensiunile de 348 x 37.6 - 30.6 x 241 mm si greutatea de numai 1.9 kg.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Tastatura este realizata dintr-o singura bucata si ofera o experienta de tastare comfortabila.Touchpad-ul din dotare este foarte precis, fiind compatibil si cu gesturi de tip multitouch.
Ecranul are diagonala de 14 inch, rezolutia fiind cea standard hd de 1366 x 768p, afisand imaginile la o claritate foarte buna.
Configuratia hardware are in dotare un procesor intel celeron dual core ce ruleaza la frecventa de 2160 mhz si poate atinge 2560 mhz in turbo boost, precum si o placa video integrata intel hd graphics si o memorie ram de 2 GB.
HDD-ul are capacitatea de 500 de GB, asigurand stocarea unui numar mare de fisiere multimedia: muzica, filme si programe.
Difuzoarele stereo integrate beneficiaza de tehnologia Sonic Master, oferind un sunet clar si puternic, de o fidelitate inalta.
Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt completate de catre: microfon, camera web si cititorul de carduri.
Sta bine si pe partea de conectivitate, avand in dotarea sa porturi: usb 2.0, usb 3.0, vga, hdmi si o iesire audio. Conexiunea la internet se realizeaza fara fir prin wireless sau printr-un cablu rj-45.
Dispune si de bluetooth, pentru conectarea la dispozitive multimedia.
Acumulatorul cu 3 celule va asigura o autonomie de functionare medie, de pana la 3 ore in functie de activitati.

In concluzie, Asus X451MAV-VX297D este un laptop acceptabil din toate privintele, fiind alegerea perfecta in cazul in care aveti nevoie de un laptop ieftin care sa va ofere perfotmante decente in activitatile uzuale.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates