luni, 22 iunie 2015

Televizor LED LG, 106 cm, 42LF561V, Full HD

LG 43LF561V este versiunea mai mare a televizorului 32LF561V, model despre care am vorbit in articolul precedent. Avand ca puncte forte toate aspectele prin care modelul prezentat anterior se remarca plus o diagonala mai mare a ecranului, actualul model promite sa furnizeze o experienta de vizionare si mai realista. Toate acestea la un pret extrem de atractiv in opinia mea, diferenta de pret intre cele doua modele fiind una nesemnificativa, investitia fiind una foarte avantajoasa. Astfel, daca doriti a beneficia de calitatea televizoarelor LG la un pret relativ avantajos, ati putea alege atunci acest 42LF561V. Aspectele prin care acest televizor se remarca sunt numeroase, caracteristicile fiind excelente. Asadar, o alegere inspirata care cu siguranta merita.

                                      Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

In primul rand, televizorul LG 42LF561V se remarca prin design. Aspectul metalic cu finisaje moderne ii permit televizorului sa se integreze perfect intr-o incapere moderna. Rama este extrem de subtire, suportul de masa integrandu-se perfect in structura televizorului. Dimensiunile acestuia sunt extrem de compacte, grosimea fiind de numai 55.5 mm. Greutatea este de 9.5 kg.

Ecranul Full HD de tipul IPS cu diagonala de 106 cm va afisa imaginile la o claritate foarte buna, asigurand o experienta de vizionare perfecta.
Desigur, si diagonala mai mare a a ecranului poate fi relevanta atunci cand vine vorba de experienta de vizionare. O importanta semnificativa o au si tehnologiile speciale pe partea de imagine. Algoritmul de procesare Triple XD Engine, combinat cu tehnologiile Active Noise Reduction si Dynamic Color Enhancer garanteaza rezultate spectaculoase atunci cand vine vorba de reproducerea fidela a detaliilor fine si a culorilor.

Imaginile de calitate sunt acompaniate de un sunet la fel de bun. Sistemul audio integrat are puterea de 20 de W si este alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo performante. Acest sistem beneficiaza si de tehnologiile: Dolby Digital si Clear Voice II.

La nivelul caracteristicilor speciale regasim functia de media player ce permite redarea continutului multimedia disponibil pe o memorie USB. Vizionatul filmelor va deveni o placere deoarece calitatea este una excelenta, continutul video fiind redat la rezolutia Full HD.
Televizorul a fost echipat si cu un tuner digital de tipul DVB-C/S2/T2 ce asigura receptionarea canalelor intr-un format superior al imaginii, la rezolutia 1080i.
Conectivitatea este foarte buna, fiind alcatuita din port-urile: HDMI, scart, component, audio si USB.

In concluzie, LG 42LF561V este un televizor atractiv din toate punctele de vedere si in acelasi timp un model care cu siguranta merita achizitionat.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates