duminică, 15 februarie 2015

Laptop Asus X555LN-XX058D cu procesor Intel® Core™ i7-4510U 2.00GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, nVidia GT 840 2GB, Free DOS, Black

Asus X555LN-XX058D un laptop entry-level, ideal pentru utilizarea intr-o gama larga de activitati, de la cele de baza pana la cele mai complexe, fiind alegerea perfecta pentru majoritatea utilizatorilor ce isi doresc un laptop performant si portabil. Pretul acestuia este destul de accesibil pentru ceea ce ofera, configuratia tehnica avansata si design-ul modern fiind doar cateva din aspectele la care acesta se face remarcat. Dotarile modelului sunt foarte bune, nivelul de performanta fiind comparativ cu cel al unui sistem desktop similar ca pret.
Sta excelent si pe partea de design, cu un aspect modern si elegant ce are elementele stilistice noii serii X. Finisajele cu model cerc sunt foarte atragatoare si bine definite. Laptop-ul este realizat in doua culori, argintiu si negru, o combinatie foarte reusita din punctul meu de vedere.
Carcasa este realizata din plastic foarte calitativ, dimensiunile modelului fiind de 382 x 25.8 x 256 mm, iar greutatea de 2.3 kg.
Tastatura ergonomica si compacta ne ofera o experienta foarte comfortabila in tastare si un control bun, tastele fiind foarte sensibile la atingere. Touchpad-ul ofera un raspuns rapid si extrem de precis, fiind compatibil deasemenea si cu gesturi multi-atingere.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
               Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La nivel tehnic, laptop-ul Asus X555LN-XX058D are in dotarea sa o configuratie hardware foarte buna, componentele integrate fiind de ultima generatie, capabile sa ofere niste performante excelente. Aceasta configuratie este alcatuita dintr-un procesor i7 cu doua nuclee, bazat pe arhitectura haswell, cu o memorie cache de 4 MB. Frecventa de operare standard a procesorului este de 2000 mhz, Pentru mentinerea performantelor inalte si in activitati mai solicitante, puterea procesorului va putea creste pana la frecventa de 3300 mhz, asta datorita tehnologiei turbo boost. Grafica este asigurata de catre placa video cu chipset dedicat de la  nVidia, modelul fiind 840 M, ajutata de catre o memorie de 2 GB.
Configuratia mai include o memorie ram de 4 GB si un hdd cu capacitatea de stocare de 1 TB.
Ecranul are diagonala de 15.6 inch si beneficiaza de tehnologia lcd-led, rezolutia fiind cea hd de   1366 x 768.
Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt asigurate de catre: difuzoarele stereo cu tehnologia sonic master, camera web vga, microfon, unitatea dvd-rw, cat si de cititorul de carduri SD.
Pe partea de conectivitate, se regasesc porturile: usb, vga, hdmi, iesire audio si rj-45, dar si conexiunea wireless si bluetooth.
Acumulatorul li-ion cu 2 celule asigura o autonomie foarte buna, ce poate varia in functie de tipul activitatilor. De exemplu veti obtine o autonomie mai ridicata atunci cand navigati pe internet si aveti luminozitatea setata pe un nivel mai scazut, comparativ cu atunci cand veti juca jocuri pe acesta.

In concluzie, Asus X555LN-XX058D este un laptop calitativ si performant, adresat utilizatorilor care isi doresc un dispozitiv performant care sa raspunda utilizarii intr-o gama larga de activitati, fiind o alegere excelenta la un pret foarte competitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates