vineri, 13 februarie 2015

Side by side Full No Frost Samsung RSA1ZTSL1, 484 l, Clasa A+, H 178.9 cm, Inox

Samsung este unul dintre cei mai importanti producatori pe piata de electrocasnice, produsele acestora fiind foarte apreciate si bine clasate. Atunci cand vine vorba de combine frigorifice, cu siguranta merita sa investim intr-un model mai de varf care sa ne ofere fiabilitatea si nivelul de performanta dorit. Modelul ce face subiectul acestei prezentari este Samsung RSA1ZTSL1.
O combina frigorifica care impresioneaza la absolut toate capitolele, remarcandu-se prin deschiderea side by side cu compartimentele alaturate, prin capacitatea mare de depozitare, prin sistemul de racire performant si prin eficienta energetica foarte buna.
Un aparat frigorific modern ce se va integra perfect in bucataria dumneavoastra. Design-ul este unul foarte elegant si stilat, exteriorul fiind realizat din inox extrem de calitativ. Deshiderea usilor se realizeaza extrem de usor si fara efort, asta datorita manerelor lungi si subtiri.
Usa congelatorului are integrata panoul de control ce permite setarea temperaturilor din interiorul compartimentelor si un dozator de apa si gheata. Usa firigderului prezinta si o deschidere speciala care va permite sa accesati bauturile si alimentele plasate pe raftul usii fara a mai fi nevoie sa deshideti usa.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Dimensiunile aparatului sunt de 91.2 cm latime, 73.4 cm adancime si 178.9 inaltime, greutatea fiind de 119 kg.
Combina frigorifica are capacitatea totala de depozitare de 484 litri, oferind un spatiu suficient de mare pentru a face fata oricarei situatii. Interiorul este organizat pe mai multe rafturi si compartimente, spatiul fiind compartimentat extrem de bine.
Partea de frigider are capacitatea de 340 de litri, compartimentarea fiind realizata in felul urmator: acesta se imparte pe 4 rafturi, 3 compartimente pentru depozitarea legumelor si a fructelor si 4 rafturi situate pe usa. Compartimentele sunt proiectate in asa fel incat sa ofere conditiile optime de pastrare pentru o conservare cat mai indelungata a alimentelor. Cel situat inferior va pastra alimentele la temperatura de 0 grade.
Capacitatea congelatorului este de 144 de litri, compartimentarea fiind realizata in stilul celei de la frigider. Spatiul interior se imparte pe 3 compartimente, 2 rafturi si 3 suporturi de usa. O capacitate foarte mare ce asigura conservarea alimentelor pentru o perioada foarte indelungata de timp.
Iluminarea interioara se face pe led-uri, de aceasta iluminare beneficiind atat frigiderul, cat si congelatorul.
Conservarea in conditii optime a alimentelor se datoreaza si sitemului de racire foarte performant, cu tehnologia full no frost. Pe langa faptul ca previne formarea ghetii in congelator, acest sistem asigura si o temperatura constanta tot timpul, fiind bazat pe curenti reci de aer, sistem multiflow. Pentru mentinerea prospetimii alimentelor, si umiditatea este pastrata la un nivel optim.
Samsung RSA1ZTSL1 se incadreaza in clasa A+ de eficienta, consumul de curent fiind unul foarte scazut, de doar 405 kw pe an.

In concluzie, va recomand cu incredere sa alegeti aceasta combina frigorifica de la Samsung, fiind un aparat electrocasnic extrem de calitativ, excelent pe partea de caracteristici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates