luni, 2 februarie 2015

Televizor LED Samsung 50H5000, 125 cm, Full HD

Daca va doriti un televizor cu diagonala mare la un pret mediu, atunci modelul 50H5000 de la Samsung ar putea reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
Un televizor nu atat de avansat pe partea de functii, dar superb pe partea de imagine. Cum putem observa, producatorul s-a concentrat aici pe fabricarea unui model cu diagonala mare a ecranului si calitate excelenta a imaginilor la un pret cat se poate de accesibil. Deci, faptul ca functiile smart lipsesc de pe acesta mi se pare un lucru aboslut normal.
Oricum, din dotarea televizorului face parte si functia de media player. Aceasta functie va permite sa redati continut multimedia, mai exact poze, muzica si filme hd de pe o memorie usb (stick sau hdd extern).
Design-ul televizorului este modern si atragaor. Ecranul este marginit de o rama foarte subtire si sustinut de un suport elegant. Dimensiunile sunt reduse, mai exact de 1118.4 x 696.4 x 203.9 mm, greutatea fiind de doar 14 kg.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Ecranul are diagonala de 125 cm si rezolutia full hd, claritatea imaginilor fiind foarte buna.
Claritatea superioara a imaginilor se datoreaza si tehnologiilor speciale: Clear Motion Rate 100, Mega DCR si Wide Color Enhancer Plus.
Clear Motion Rate asigura reproducerea perfecta a scenelor in miscare, Mega DCR asigura un nivel inalt al contrastului, in timp ce Wide Color Enhancer Plus imbunatateste calitatea imaginilor cu ajutorul unor alogrotmi speciali de procesare, culorile fiind reproduse extrem de realist, in felul in care au fost concepute sa fie vazute.
Asadar, Samsung 50H5000 nu dezamageste deloc atunci cand vine vorba de calitatea imaginilor. Din contra, acesta reuseste sa impresioneze prin claritatea superba, excelenta pentru un model ce face parte din aceasta categorie de pret.
Sistemul audio are puterea de 20 de W. Un sistem stereo cu doua difuzoare de tipul down firing + full range insotit de tehnologiile Dolby si DTS.
Conectivitatea va ofera porturile de care aveti nevoie pentru a va conecta la toate dispozitivele de prin preajma. Sunt disponibile: 2 porturi hdmi, scart, component, compozit, ieisre audio si intrare usb.
Canalele TV sunt receptionate in mod digital, tuner-ul televizorului fiind de tip DVB-C/T. Exista si un slot ci+ pentru decriptarea canalelor codate.

In concluzie, Samsung 50H5000 este un televizor foarte calitativ, capabil sa ofere o experienta foarte placuta de vizionare.
Reprezinta o alegere excelenta la un pret mai mult decat accesibil.
Va recomand sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates