miercuri, 18 februarie 2015

Laptop Asus X751LK-T4028D cu procesor Intel® Core™ i5-4210U, 1.70GHz, Haswell™, FullHD, 6GB, 1TB + SSD 24GB, nVidia GTX 850 2GB, Free DOS, Gray-Metal

Daca sunteti in cautarea unui laptop performant, care sa sustina utilizarea si in activitati mai solicitante prin furnizarea unor performante bune, ceea ce va recomand atunci sa alegeti este acest model de la Asus, cu seria X751LK-T4028D.
Un laptop foarte bine dotat, ce gazduieste o configuratie tehnica excelenta, fiind perfect pentru utilizarea intr-o gama larga de activitati. De la cele basic cum ar fi: navigarea pe internet, vizionarea filme sau activitati de birou, pana la cele mai complexe cum ar fi: gaming sau editare video. Deci, oricare ar fi domeniul dumneavoastra de activitate, sunt sanse mari ca acest laptop sa vi se potriveasca. Cu toate ca pretul este ceva mai ridicat va garantez faptul ca este o investitie care cu siguranta merita. Chiar si daca nu aveti nevoie de aceste performante in momentul de fata, veti avea la dispozitie puterea mare de procesare atunci cand este necesar.
Configuratia hardware a modelului ce are in dotare componente de ultima generatie va garanteaza faptul ca nu veti avea nevoie de un upgrade prea curand, cel putin in urmatorii 5-6 ani, fiind o achizitie excelenta si de durata.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Laptop-ul se face remarcat si prin design, aspectul acestuia fiind modern si elegant. Carcasa este in totalitate neagra, cu finisaje fin texturate, fiind foarte placuta la atingere. Este deasemenea si foarte solida, fiind realizata dintr-un plastic rezistent. Deci, o calitate foarte buna a constructiei. Acest laptop are in dotarea sa un ecran cu diagonala de 17.3 inch. Prin urmare dimensiunile vor fi adaptate, carcasa fiind putin mai lata. Dimensiunile sunt de 415 x 30 - 35 x 272 mm, iar greutatea de 2.8 kg.
Portabilitatea acestuia este destul de buna, fiind foarte usor de transportat.
Experienta in utilizare este foarte buna, tastatura ergonomica realizata dintr-o bucata, impreuna cu touchpad-ul de dimensiuni mari, compatibil si cu gesturi multitouch ne vor oferi o precizie ridicata si viteze de raspuns extrem de rapide.
Trecand la specificatiile tehnice, vom descoperi ca ecranul are rezolutia full hd de 1920 x 1080, fiind de tipul LCD-LED, cu tehnologia TN. Imaginile afisate vor beneficia de o claritate excelenta- o reproducere fidela a culorilor si un contrast bun, cat si de unghiuri de vizualizare medii.
Configuratia tehnica a laptop-ului Asus X751LK-T4028D are in componenta sa un procesor intel core i5, model 4210U, dual core, ce ruleaza la frecventa standard de 1700 mhz, 2700 mhz in turbo boost. Se bazeaza pe arhitectura haswell si are o memorie cache de 3 MB. Un procesor foarte rapid, puternic si foarte perfotmant.
Placa video este dedicata, cu chipset nVidia GTX 850M si o memorie de 2 GB, oferind un nivel bun de grafica in jocuri si alte activitati care cer resurse semnificante.
Memoria ram DDR 3, cu frecventa de 1600 mhz este de 6 GB, fiind suficienta si pentru activitatile rulate in multi-tasking.
Stocarea este asigurata de doua unitati: de HDD ce are capacitatea de 1 TB, ideal pentru inmaagazinarea fisierelor multimedia: filme, muzica si jocuri si o alta unitate de tip SSD cu capacitatea de 24 de GB ce asigura accesarea extrem de rapida a datelor, fiind indicat sa instalati aici sistemul de operare.
Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt excelente. Acesta include: o unitate dvd-rw, camera web, microfon, cititor de carduri si difuzoare. Difuzoarele stereo cu tehnologia sonic master produc un sunet foarte clar si destul de puternic, de inalta fidelitate.
Laptop-ul mai are ca si dotari: 3 porturi usb 2.0, 1 conector hdmi, 1 conector mini-vga, o iesire audio jack si bluetooth.
Conexiunea la internet se poate realiza atat prin cablu, cat si fara fir, prin wireless.
Acumulatorul este de tip li-ion, cu 4 celule, oferind o autonomie de lucru destul de buna.

In concluzie, Asus X751LK-T4028D reprezinta alegerea perfecta in cazul in care va doriti un laptop calitativ pe care sa-l puteti utiliza in orice activitate.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates