miercuri, 11 februarie 2015

Frigider cu doua usi Beko DDEN507XWD++,No Frost, 436 l, Clasa A++, H 193 cm, Inox

Frigiderul este un element foarte important in dotarea unei bucatarii, indispensabil dealtfel. Depozitarea alimentelor in conditii optime va depinde de performantele acestuia. Astfel, daca va doriti sa achizitionati un model nou, va recomand sa alegeti unul performant. Recomandarea mea merge catre acest Beko DDEN507XWD++.
Modelul se remarca printr-o serie de caracteristici foarte bune. Acesta dispune de un sistem de racire foarte performant, fiind in acelasi timp si extrem de eficient. Un sistem full no frost ce impiedica formarea ghetii in congelator si asigura o temperatura constanta in interior, pentru conservarea alimentelor pentru perioade de timp cat mai indelungate.
Ventilaotul asigura distribuirea uniforma a aerului, performantele la racire fiind excelente.
Sistemul active dual cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, restabilirea rapida a temperaturii dupa ce ati deschis usa, un nivel perfect de uminitate pentru a preveni uscarea alimentelor, prevenind deasemenea si amestecarea mirosurilor.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest frigider
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui aparat frigorific

Rezultate excelente si alimente conservate pentru o perioada de timp de doua ori mai mare, comparativ cu cele pastrate intr-un firigder nu atat de sofisticat.
Acesta mai dispune si de o functie speciala, cea de ionizare, aceasta neutralizand bacteriile si microorganismele. Astfel, mirosurile din interiorul firigiderului vor fi eliminate, iar aerul va fi mentinut curat.
Pe partea de design, frigiderul Beko DDEN507XWD++ prezinta o constructie moderna si eleganta, fiind realizat la exterior din inox de inalta calitate. Frigiderul este situat jos, congelatrul fiind situat in partea superioara. Capacitatea neta totala este de 436 de litri, dimensiunile fiind de: 193 x 70 x 68.5 cm..
Pe usa este situat panoul de control ce ne permite sa reglam temperaturile din interiorul frigiderului si congelatorului, cat si sa activam una din functiile speciale: eco, super congelare sau super racire.
Tot la exterior, pe usa spatiului pentru frigider este integrat si un dozator de apa ce ne ofera apa rece si proaspata la o singura apasare, fara a mai fi necesar sa deshidem usa ori de cate ori dorim a ne hidrata cu un pahar de apa rece.
Atat garniturile, cat si manerele sunt acoperite cu un strat protectiv, antibacterian ce ajuta la o mentinere perfecta a igienei pentru pastrarea in conditii a alimentelor.
Spatiul interior este organizat foarte eficient, capacitatea mare, combinata cu o compartimentare eficienta clasand acest frigider ca fiind unul dintre cele mai incapatoare.
Frigiderul are capacitatea de 350 de litri si dispune de 3 rafturi, 4 compartimente pentru depozitarea legumelor si a fructelor (cele situate inferior beneficiind si de o iluminare permanenta in culoarea albastru, "active fresh blue light" ce ajuta la cresterea duratei de conservare a fructelor), cat si 4 suporturi de usa.
Congelatorul are o capacitate de 87 de litri si prezinta o compartimentare practica, cu un raft situat la mijloc si 2 suporturi situate pe usa.
Ar mai fi de specificat faptul ca eficienta energetica este una foarte ridicata, frigiderul fiind inclus in clasa A+ energetica, cu un consum anual de curent de doar 290 de kw, excelent pentru un aparat frigorific de capacitatea aceasta.

In concluzie, Beko DDEN507XWD++ este un frigider extrem de calitativ ce beneficiaza de ultimele tehnologii din domeniu, asigurand pastrarea alimentelor pentru un timp cat mai indelungat.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates