luni, 1 iunie 2015

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 165 cm, Ambilight, 65PFS7559

Pentru utilizatorii pretentiosi ce doresc a beneficia de o experienta de vizionare cat mai realista si de imagini extrem de clare, redate pe un televizor cu o diagonala impresionanta, Philips le propune modelul 65PFS7559, considerat ca fiind unul dintre cele mai atractive modele ale acestui producator.

Un televizor extraordinar din toate punctele de vedere, capabil in a oferi imagini superbe, redate la o claritate nemaiintalnita, fapt datorat tehnologiilor de care dispune. Dotarile modelului sunt excelente, acesta remarcandu-se in privinta multor aspecte. Asadar, prin achizitionarea televizorului Philips 65PFS7559, utilizatorul va beneficia cu siguranta de o experienta de vizonare de-a dreptul impresionanta, dar si de o functionalitate smart excelenta, dotari completate de sunetul extrem de bun si de conectivitatea extinsa.
Cu toate ca are un pret destul de ridicat, televizorul merita cu siguranta achizitionat, fiind o alegere inspirata si extrem de avantajoasa.

                                     Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul are un design modern si elegant. Acesta prezinta o constructie foarte bine realizata ce va impresiona cu siguranta. Finisajele de inalta calitate cu aspect metalic ce alcatuiesc rama ultrasubtire ii confera o stilistica aparte, suportul de masa avand de asemenea o forma deosebita.
Dimensiunile sunt extrem de compacte. Grosimea este de numai 55 de mm, lungimea fiind de 1446 mm, iar latimea de 829 mm. Greutatea este de 26 de kg.
Calitatea constructiei este excelenta, televizorul fiind alcatuit doar din materiale premium, fiind un produs extrem de calitativ prin prisma tuturor aspectelor.

Calitatea imaginilor este una fantastica, ecranul cu diagonala de 165 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 asigurand o experienta de vizionare impresionanta. La acest aspect contrbuie si tehnologia Ambilight ce proiecteaza pe peretele din spate o zona luminoasa in culorile imaginii de pe ecran.
Philips 65PFS7559 integreaza si o serie de tehnologii speciale la nivelul imaginii. Pixel Precise HD ofera o paleta impresionanta de culori si un contrast foarte ridicat. Perfect Motion Rate asigura redarea scenelor in miscare la o claritate extraordinara, rata de reimprospatare de 800 de Hz fiind caracteristica ce sta la baza acestei performante. Pe partea de imagine mai actioneaza si tehnologiile: Micro Dimming Pro si Super Resolution,
Cum spuneam, calitatea imaginilor este una impresionanta de-a dreptul, acest televizor de la Philips fiind unul dintre cele mai calitative modele testate de mine pana acum.

Si sunetele vor fi redate la o claritate foarte buna, fapt datorat sistemului audio integrat foarte performant. Sistemul este alcatuit din doua difuzoare stereo, dar si dintr-un subwoofer extern, puterea totala fiind de 70 de W. Pe partea audio se fac remarcate tehnologiile: Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound si Smart Sound, imaginile extrem de clare fiind completate de un sunet la fel de bun.

Functiile smart sunt foarte variate, fiind oferit accesul la o gama diversificata de aplicatii de tot felul.
Experienta in utilizare va fi una foarte placuta, procesorul cu doua nuclee asigurand o rapiditate sporita in lucru.
Este disponibila si functia de media player ce permite redarea continutului multimedia provenit din multiple surse. Pentru a asigura receptionarea canalelor in format digital, televizorul dispune de un tuner DVB-C/T/T2/S/S2.
Modelul integreaza si o gama variata de porturi, fiind disponibile porturi de tipul: HDMI, component, scart, audio, USB si RJ-45. Conexiunea la reteaua de internet se poate realiza si prin Wi-Fi.

In concluzie, Philips Ambilight 65PFS7559 este unul dintre cele mai atractive televizoare disponibile in momentul de fata pe piata, oferind tot ceea ce tine de o experienta de vizionare si multimedia fantastica, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates