luni, 2 februarie 2015

Masina de spalat rufe Beko WMY71233LMB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Oferta de masini de spalat rufe s-a diversificat extrem de mult in ultima perioada,fiind disponibile in momentul de fata o multitudine de modele provenite de la diferiti producatori.
Daca va doriti o masina de spalat moderna, care sa va ofere un grad inalt de performanta si o eficienta ridicata, va recomand atunci sa alegeti acest model de la Beko cu seria WMY71233LMB3.
Atunci cand vine vorba de electrocasnice, Beko este un nume cunoscut si consacrat pe piata, produsele acestora fiind foarte calitative si fiabile. Deci, prin achizitionarea acestei masini de spalat de la Beko veti avea garantia achizitionarii unui produs electrocasnic de calitate care cu siguranta o sa va indeplineasca asteptarile.
Beko WMY71233LMB3 se evidentiaza printr-o serie variata de caracteristici, remarcandu-se capacitatea mare de incarcare, clasa A+++ energetica din care face parte, tehnologiile avansate folosite la spalare si gama diversificata de programe.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Se face remarcata si prin design-ul foarte modern, de o estetica aparte. Hubloul de dimensiuni mari si cu deschidere pana la 170 de grade permite incarcarea mai rapida a rufelor. Panoul de control este situat in partea superioara, alegerea programelor realizandu-se extrem de usor. Include si un display LCD ce va afisa informatii referitoare timpul ramas pana la finalizarea programului.
Dimensiunile sunt cele standard, de 84 x 60 x 50 cm, greutatea fiind de 66 de kg.
Capacitatea mare a cuvei va permite sa incarcati o cantitate mare de rufe, de pana la 7 kg la o singura spalare, ajutandu-va se economisiti atat timp, cat si resurse.
Stoarcarea perfecta este asigurata de centifugarea rapida, ce se realizeaza la viteza de 1200 rpm.
Aceasta impresioneaza si in privinta consumului energetic, clasa A+++ fiind certificarea maxima pentru un produs extrem de economic in privinta consumului de curent. Producatorul estimeaza un consum anual de 230 de kw, la o medie de 220 de spalari. Deci, consumul la un ciclu de spalare ar fi de numai 0.95 kw.
Programele de spalare sunt foarte diversificate. O gama de 15 programe este pusa la dispozitie, ceea ce reprezinta un avantaj maxim prin faptul ca vom putea alege exact programul potrivit in functie de situatie, rezultatele obtinute fiind excelente. Sunt disponibile programele: bumbac, sintetice, delicate, lana, baby protect, expres super rapid, daily express, hygene 20, dark care, camasi, freshen up, mix 40 si spalare rapida. Ca optiuni de spalare regasim: prespalare, spalare manuala, extra-clatire si stocarcere+ evacuare.
Este disponibila si functia de programare intarziata.
Caracteristicile si tehnologiile speciale ale modelului sunt: sistemul automat de reglare al consumului de apa, sistemul electronic de control al balansului, sistemul de control al excesului de apa si tehnologia AquaFusion.
Sistemul de control al balasnului ajuta si la reducerea vibratiilor, rezultatul fiind un zgomot mai redus, mai exact de 62 dB la spalare, respectiv 77 dB la centrifugare.

In concluzie, Beko WMY71233 este una dintre cele mai atractive masini de spalat rufe disponibile in momentul de fata. Pot spune ca am ramas foarte impresionat de catre aceasta, fiind unul dintre modelele care cu siguranta marita achizitionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates