miercuri, 25 februarie 2015

Televizor Smart 3D LED Samsung 50H6400, 125 cm, Full HD

Samsung 50H6400 este unul dintre cele mai atractive televizoare disponibile in momentul de fata pe piata ce se face remarcat printr-o serie variata de caracteristici, fiind alegerea perfecta pentru un utilizator care doreste sa fie in pas cu tehnologia si sa beneficieze de o experienta de vizionare excelenta si extrem de realista.
Diagonala mare a ecranului, combinata cu rezolutia ridicata si tehnologiile avansate pe partea de imagine vor garanta afisarea imagnilor la cea mai buna calitate.
Functiile pe partea smart sunt deasemenea avansate, fiind oferit accesul la o gama larga de aplicatii, precum si la continut multimedia.
Un televizor foarte bine dotat, comercializat la un pret mediu, fiind o investitie care cu siguranta merita, dovedita de caracteristicile excelente ale acestuia. Deci, daca sunteti in cautarea unui model calitativ, atunci Samsung 50 H6400 reprezinta fara indoiala alegerea perfecta.

La prima vedere, televizorul impresioneaza prin design-ul sau foarte atragator ce inspira eleganta, evidentiat de rama extrem de subtire ce margineste ecranul, dar si de suportul de masa practic. Se poate observa aici si o calitate a constructiei excelenta, materialele din care acesta este realizat fiind de cea mai buna calitate.

                             Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Dimensinile sunt de : 1127.6 x 728.5 x 308.2, iar greutatea de 14.8 kg, fiind recomandata amplasarea intr-o incapere de dimensiuni medii.
Ecranul are diagonala de 125 de cm si rezolutia full hd de 1920 x 1080, claritatea imaginilor fiind una fantastica, impresionand cu siguranta.
La excelenta claritate contribuie si tehnologiile speciale de procesare, cat si rata ridicata de reimprospatare. Mega DCR asigura un contrast ridicat, imaginile fiind reproduse extrem de realist si fidel. Wide Color Enhancer asigura nivelul de excelenta in reproducerea culorilor. Rata de reimprospatare ridicata clear motion rate, in cazul de fata la 400 de Hz asigura redarea scenelor in miscare la o claritate extrem de buna.
Daca va pasioneaza continutul 3D, va veti putea bucura de acesta, televizorul fiind compatibil cu acest tip de continut, avand ca accesorii incluse si 2 perechi de ochelari activi.

Sistemul audio are puterea de 20 de W, difuzoarele stereo fiind de tipul down firing + full range si insotite de tehnologii de la dolby si dts. Sunetele sunt redate o claritate foarte buna , fiind destul de puternice.

La nivel smart, telelevizorul are in dotarea sa un procesor quad core ce va asigura o experienta foarte fluenta in utilizare, marcata de timpii de raspuns extrem de mici. Navigarea prin meniuri si aplicatii se va realiza foarte rapid, functiile smart fiind foarte usor de accesat. Portalul smart hub ne va oferi accesul la o gama bogata de aplicatii, interfata fiind una foarte intuitiva.
Pentru un control mai facil, este inclusa telecomanda Smart Control ce are in dotarea sa un touchpad si permite controlul si prin miscare.

Pe partea de conectivitate, televizorul include: 4 porturi hdmi, component, composite, scart, iesire audio, un slot cam ci+, 3 intrari usb, rj-45 si wi-fi pentru conectarea la internet fara fir.

In concluzie, Samsung 50H6400 este acel tip de televizor care cu siguranta va va surprinde prin tot ce are de oferit: imaginea excelenta, combinata cu functiile smart diversificate vor garanta o experienta multimedia foarte placuta.
Asadar, daca va doriti un televizor calitativ la un pret acceptabil, acest model ar putea reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates