marți, 3 februarie 2015

Televizor Smart 3D LED Samsung, Curbat, 198 cm, Ultra HD, UE78HU8500L

In cazul in care pretul nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra, iar produsul pe care doriti sa vi-l achizitionati il vreti a fi de o calitate fantastica, va anunt ca solutii se gasesc pe piata.
In articolul de astazi vom vorbi de televizoare, mai exact despre un anumit televizor ce face parte din gama high end a celor de la Samsung.
Este vorba despre modelul UE78HU8500L, disponibil in stocurile magazinelor la un pret inaccesibil, de care nu oricine se poate atinge. Un pret pe care majoritatea dintre noi il vom considera a fi exagerat de ridicat. Dar sunt sigur ca persoane interesate se vor gasi cu siguranta. Iar acele persoane ce-si vor permite sa investeasca intr-un astfel de televizor le voi asigura ca vor avea parte de o experienta fabuloasa.
O investitie care se justifica cu siguranta, raportata la caracteristicile extraordinare ale modelului, singurul mare minus fiind pretul. Odata ce am trecut peste socul cauzat de pretul compus din mai multe cifre, acum este timpul sa trecem la caracterizarea televizorului.
Prin fabricarea acestui model, cei de la Samsung ne dovedesc inca o data ca pot ocupa o pozitie importanta pe piata producatorilor premium de electronice.
Ce se poate observa dintr-o simpla privire este un televizor extrem de avansat pe partea de caracteristici si extrem de modern in privinta design-ului.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
             Aici toate caracteristicile si specifcatiile complete ale televizorului

Design-ul acestui televizor este unul extrem de atragator. Prezinta o realizare moderna cu finisaje elegante, calitatea constructiei fiind ireprosabila. O constructie premium, extreriorul fiind realizat din metal cu finisaje liniare.Suportul de masa Aero inalta imaginea si o face sa para ca pluteste.
Ecranul este curbat si are diagonala de 198 de cm. O diagonala a ecranului de-a dreptul impresionanta, experienta de vizionare fiind incredibila. Rezolutia este 4K, de 3840 x 2160p, de 4 ori mai ridicata fata de rezolutia full hd.
La nivelul imaginii se regasesc tehnologiile speciale: Mega DCR, Clear Motion Rate, Local Dimming, Wide Color Enhancer Plus, PurColor, Color Brilliance si UHD Upscaling.
Tehnologia clear motion rate 1200 Hz este benefica imaginilor rapide, in miscare, acestea fiind reproduse la o claritate incredibila.
Local Dimming imbunatateste contrastul si implicit nivelul de negru prin analizarea imaginii in multiple zone. Contrastul este foarte ridicat, asta si datorita tehnologiei Mega DCR, imaginile fiind reproduse cu un grad extrem de ridicat de realism.
Color brilliance le ofera imaginilor un aspect natural, continutul afisat pe ecran fiind reprodus cu o precizie uluitoare.
Imaginile sunt redate la o claritate atat de buna, nemaiintalnita pana in momentul de fata, incat veti fi surprinsi de experienta de vizionare exceptionala.
Asadar, pe partea de imagine Samsung UE78HU8500L un televizor impresionant care va va surprinde cu siguranta.
Pe partea de sunet, televizorul include un sistem audio cu puterea de 60 de W de tipul front firing + new waveguide. Sistemul audio include 6 difuzoare, acoperind un spectru cat mai larg de frecvente.
Calitatea sunetelor este excelenta, la aceasta contribuind si tehnologiile speciale dolby, dts si 3d sound.
Samsung UE78HU8500L ne pune la dispozitie si functii smart, fiind oferit accesul la o gama variata de aplicatii. Putem accesa aplicatii de stiri, de muzica, video, de streaming continut, retelele sociale, efectua apeluri video prin skype si naviga pe internet folosind browser-ul web.Viteza de lucru este extrem de rapida, asta si datorita procesorului quad core. Interfata smart hub este realizata extrem de bine, navigarea prin meniuri realizandu-se foarte usor.
Playerul multimedia permite redarea continutului disponibil pe o memorie usb sau in reteaua locala, putand a fi redate pozele, muzica si filmele la calitate 4k.
Controlul televizorului se poate realiza atat prin gesturi, cat si cu ajutorul telecomenzii incuse.
Conectivitatea este extinsa, fiind disponibile o varietate mare de conectori. Regasim aici: 4 porturi hdmi, 2 intrari compozit, component, iesire audio, slot ci+, rj-45 si wireless pentru conectarea la internet.

In concluzie, daca doriti sa fiti in pas cu tehnologia pana la cel mai inalt nivel si dispuneti de o suma de bani mai mare, va recomand cu incredere sa alegeti acest Samsung UE78HU8500L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates