sâmbătă, 7 februarie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad Y50-70 cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 15,6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, nVidia GeForce GTX 860M 4GB, Free DOS, Black

Alegerea unui laptop se poate dovedi mai dificila decat pare, o mare varietate de modele fiind disponibile in stocurile magazinelor. Aceasta alegere va depinde si de domensiul de activitate in care doriti a-l folosi, deasemenea si de bugetul pe care il aveti la dispozitie. Pentru activitati office si de birou va puteti indrepta catre un model mai ietin, pentru cele multimedia catre unul mediu ca pret, iar pentru activitatile mai solicitante ca de exemplu gaming-ul va fi necesar sa scoateti din buzunar o suma de bani ceva mai ridicata.
In articolul de astazi vom vorbi despre un model ce face parte din clasa celor performante, fiind dedicat oricaror tipuri de activitatati, aici fiind incluse si cele mai solicitante.
Este vorba despre laptop-ul Lenovo Y50-70, unul dintre modelele avansate ce are un pret nu atat de ridicat incat v-ati astepta aici pretul. Intr-adevar, nu este accesibil pentru oricine. Dar pentru cine si-l permite, i-l recomand cu incredere. O investitie care cu siguranta se merita.
Un laptop spectaculos de-a dreptul ce imbina performantele inalte cu design-ul modern si dimensiunile reduse. 
La cat de performant este, poate nu v-ati astepta sa fie si atat de portabil. Dar, cei de la Lenovo ne demnostreaza ca la proiectarea acestui model s-a lucrat pe toate fronturile. Este foarte subtire, avand grosimea de numai 22 de mm si foarte usor, cu o greutate de doar 2.4 kg.

                                    Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                               
Calitatea constructiei este excelenta, materialele folosite la realizarea acestuia fiind de inalta calitate. Exteriorul este realizat dintr-o combinatie intre aluminiu si plastic, design-ul fiind unul de vis. Aspectul acestuia este unul foarte modern, dat de finisajele elegante ce ii confera o stilistica aparte.
Tastatura Accutype ne ofera o experienta foarte comfortabila in tastare, fiind si iluminata. Touchpad-ul este foarte precis, oferind deasemena si suportul pentru gesturi multi-atingere.
Cum se poate observa, nici nu am intrat in caracterizarea tehnica a modelului si deja suntem impresionati de catre acesta, cel putin eu. Un laptop ce reuseste sa exceleze la toate capitolele, multumind si utilizatorii mai pretentiosi care tin si la aspectele nu atat de importante.
Trecand la caracterizarea tehnica a modelului, vom descoperi un laaptop ce are la interior o configuratie hardware foarte avansata, componentele incluse fiind de ultima generatie.
Procesorul intel core i7 se bazeaza pe patru nuclee, avand arhitectura haswell si o memorie cache de 6 MB. Frecventa la care acesta rulfeaza este de 2500 mhz. Datorita tehnologiei speciale turbo boost, viteza de operare poate atinge 3500 mhz in activitatile mai solicitante.
Si placa video ne multumeste asteptarile, fiind un model de varf cu chipset nVidia GTX860M si o memorie GDDR5 de 4 GB. Deci, perfecta in rularea jocurilor la cel mai inalt nivel grafic. Aceasta dispune si de tehnologiile: Physx, CUDA si 3D Vision.
Memoria ram integrata este de 8 GB. Avantajul este ca poate fi supusa unui upgrade de pana la 16 GB pe viitor.
Stocarea fisierelor este asigurata de memoria SSD super rapida cu capacitatea de 256 de GB.
Ecranul cu care Lenovo IdeaPad Y50-70 este dotat este unul extrem de calitativ, afisand imaginile la o claritate excelenta. Diagonala acestuia este de 15.6 inch, in timp ce rezolutia este full hd de 1920 x 1080p.
Claritatea excelenta a imaginilor este data de reproducerea fidela a culorilor, contrastul ridicat si unghiurile largi de vizualizare.
In ceea ce priveste dotarile multimedia, laptopul are in dotarea sa un sistem audio de inalta calitate ce vine de la un producator specializat pe partea audio, JBL. Aceste difuzoare stereo vor reda sunetele extrem de clar si fara distorsiuni, pentru a oferi o experienta captivanta de ascultare. La nivelul dotarilor multimedia mai regasim: un cititor de carduri SD, microfon si camera web hd.
Sta excelent si pe partea de conectivitate, oferind o gama variata de porturi si conectori. Avem aici: 1 port usb 2.0, 2 porturi usb 3.0, hdmi, iesire audio cu jack, iesire audio optica si rj-45. Dispune si de conectivitate wireless pentru conectarea la internet fara fir, cat si de bluetooth.
Acumulatorul li-ion cu 4 celule asigura o autonomie de functionare foarte buna.

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la: Altex

In concluzie, Lenovo IdeaPad Y50-70 este unul dintre cele mai calitative laptop-uri disponibile pe piata la ora actuala, fiind un produs extrem de calitativ si performant care merita cu siguranta a fi achizitionat. Vi-l recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates