marți, 3 februarie 2015

Televizor LED Toshiba , 81 cm, HD, 32P1400

Toshiba 32P1400 este unul dintre cele mai ieftine modele de televizoare, avand o functionalitate basic si o calitate medie a imaginilor.
Daca bugetul dumneavoastra nu va permite sa va intindeti catre un televizor mai scump, atunci acesta poate reprezenta alegerea perfecta.
Caracteristicile modelului sunt decente, asta daca stam sa ne raportam la pretul la care este comercializat. Deasemenea, raportul intre pret si calitate este unul foarte bun.
Asadar, trecand la caracterizarea acestuia vom descoperi un televizor care sta bine si pe partea de design.
Fiind un model al gamei 2014, acesta se poate lauda cu o constructie moderna si eleganta.
Rama ce margineste ecranul este foarte subtire, cu finisaje lucioase. Suportul de masa este solid si robust, neavand probleme de stabilitate in sustinerea televizorului.
Sta bine si pe partea de dimensiuni, fiind foarte compact. Dimensiunile acestuia sunt de: 734 x 543 x 180 mm, iar greutatea de 5 kg, integrandu-se perfect intr-o camera mai mica, acolo unde spatiul poate reprezenta o problema.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Pe partea de imagine, televizorul Toshiba 32P1400 vine cu un ecran de tip lcd-led cu diagonala de 81 de cm, rezolutia fiind de 1366 x 768. Timpul de raspuns este de 20 ms, unghiurile de vizualizare sunt de pana la 178 de grade, in timp ce luminozitatea este de 200 cd/mp.
Caracteristicile speciale ale imaginii sunt: AMR 100, CEVO Engine, Auto Clean si MPEG Noise Reduction.
Calitatea imaginilor este foarte buna, asta daca stam sa ne raportam la pretul acestui model. Vom beneficia de imagini foarte clare si extrem de realiste, redate la caltate hd.
Pe partea aduio, televizorul are in dotare un sistem stereo de doua difuzoare, puterea fiind de 2 x 8 W, mai exact o putere totala de 16 W. Claritatea sunetelor este foarte buna, asta si datorita caracteristicii speciale bass boost care amplifica frecventele joase, perfect atunci cand vizionati filme.
Din pacate, tunerul integrat nu este de tip digital. Deci, pentru a receptiona canalele digitale si hd veti avea nevoie de un set-top-box oferit de catre furnizorul dumneavoastra de cablu.
In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul include 2 conectori: hdmi si compozit.

In concluzie, Toshiba 32P1400 reprezinta una dintre cele mai bune variate in cazul in care va doriti un televizor ieftin si destul de calitativ.
O solutie perfecta la un pret extrem de accesibil.
Acestea fiind spuse, va recomand sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates