luni, 23 februarie 2015

Laptop Lenovo G50-30 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2840 2.16GHz, 15.6", 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Black

Lenovo este un brand puternic pe piata de laptop-uri ce s-a consacrat de-a lungul timpului prin gama de produse calitative, disponibile in configiratii atractive, comercializate la preturi foarte competitive. Asadar, pentru a achizitiona un laptop decent ca si caracteristici nu va fi necesar sa cheltuim o suma importanta de bani. Acesta este si cazul modelului G50-30, disponibil in stocurile magazinelor la un pret foarte atractiv.
Caracterisisticile modelului sunt satisfacatoare, raportul calitate/pret fiind unul favorabil. Reprezinta o alegere excelenta in cazul in care suneti in cautarea unui laptop nu atat de performant, ideal pentru utilizarea in activitati de zi cu zi, cum ar fi: navigarea pe internet, vizionare filme, cat si rularea programelor software.
Aspectul laptop-ului este unul foarte modern, remarcandu-se prin finisajele elegante, dar si prin dimensiunile reduse. Structura compacta a acestuia cu dimensiunile de 384 x 25 x 265 mm si greutatea de 2.5 kg ii confera o portabilitate ridicata, fiind foarte usor de transportat.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
        Aici toate ca    racteristicile si specificatiile complete ale modelului

Configuratia hardware a laptop-ului este una decenta, sustinand fara probleme utilizarea in activitatile mentionate mai sus. Experienta in utilizare este destul de buna per total, dar sa nu va asteptati la o rapiditate crescuta. Nu are lag, dar nici timpii de raspuns nu sunt atat de mici.
Asadar, din aceasta configuratie fac parte: procesorul intel celeron N2840 cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2160 mhz si poate atinge 2580 mhz in turbo boost - un procesor cu o putere medie de procesare, destul de performant; placa video integrata cu chipset intel hd graphics si memoria ram DDR 3 cu capacitatea de 2 GB.
Mi-ar fi placut ca memoria ram sa aiba macar 4GB, pentru o experienta mai fluenta in multitasking. Dar, acesta este standardul pentru acest pret. Cei 2 GB se dovedesc a fi suficienti in majoritatea cazurilor, memoria aratandu-si limitarile in activitatile rulate in paralel.
Pe partea de stocare este integrat HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB, o memorie suficient de mare ce permite stocarea unui numar mare de fisiere multimedia.
Display-ul cu diagonala de 15.6 inch se bazeaza pe tehnologia lcd-led, avand rezolutia hd de         1366 x 768.
In ceea ce priveste dotarile multimedia, laptop-ul Lenovo G50-30 include: un sistem stereo de difuzoare bazate pe tehnologia Dolby Advanced Audio, o camera web cu rezolutia hd (cu functia de recunoastere faciala), microfon si un cititor de carduri SD.
La nivel de conectivitate, sunt disponibile o varietate mare de porturi: 2 x usb 2.0, 1 x usb 3.0 ( de mare viteza), 1 x vga, 1 x hdmi si o iesire audio jack. Conexiunea la internet sa realizeaza prin wireless sau prin cablu. Pentru transferul fara fir al fisierelor catre un dispozitiv smart este disponibla si conexiunea prin bluetooth.
Laptop-ul are in dotarea sa un acumulator li-ion cu 4 celule ce va furniza o autonomie de lucru foarte buna, ce poate atinge si 5 ore in activitatile mai putin solicitante ca de exemplu navigarea pe internet.
Ar mai fi de specificat ca vine si cu sistem de operare instalat, fiind vorba de windows 8.1 pe 64 de biti.

In concluzie, Lenovo G50-30 este un laptop care cu siguranta merita investitia. Cu toate ca nu este atat de performant, pretul foarte atractiv il recomanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates