vineri, 6 februarie 2015

Laptop Lenovo IdeaPad Z5070 cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, Full HD, 4GB, 1TB + 8GB SSD, nVidia GeForce GT 840M 2GB, FreeDOS, White

Laptop-urile performante au devenit din ce in ce mai accesibile, producatorii intrecandu-se in a-si echipa produsele lor cu configuratii hardware avansate la preturi competitive.
Exemplul perfect al unui laptop performant, comercializat la un pret destul de bun este Lenovo Z5070. Este unul din modelele care mi-a atras atentia, remarcandu-se atat prin design cat si prin prisma caracteristicilor. Reprezinta o alegere excelenta, fiind un laptop cu dotari de top ce ofera un nivel ridicat de performante.
Design-ul este unul foarte modern. Calitatea constructiei este excelenta, aspectul acestuia remarcandu-se prin finisajele elegante. Carcasa este realizata din plastic, in culorile alb si argintiu.
Dimensiunile modelului sunt slim, de 384 x 25 x 265 mm.
La nivel tehnic, laptop-ul are niste dotari foarte bune, din configuratia hardware a acestuia facand parte componente de ultima generatie. Procesorul intel core i5, model 4210u ruleaza la frecventa de 1700 mhz. Datorita tehnologiei turbo boost, frecventa de operare poate atinge 2700 mhz. Acest procesor se bazeaza pe arhitectura haswell si este fabricat la tehnologia de 22 de nm, memoria cache fiind de 3 MB.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Placa video este dedicata, cu chipset nVidia 840M si cu o memorie de 2 GB.
Memoria ram este de 4 GB, tip ddr 3, cu o frecventa de operare de 1600 mhz.
Asadar, performantele oferite vor fi excelente, fiind perfect pentru utilizarea in orice activitate. Se descurca excelent atat in activitati mai putin solicitante, cat si in cele ce necesita resurse hardware semnificate. Ca sa va faceti o idee despre performantele acestuia, va anunt ca poate rula jocurile extrem de bine, la un nivel grafic ridicat, in celelalte activitati multimedia descurandu-se exemplar.
Pe partea de stocare sunt incluse doua unitati: un HDD cu capacitatea de 1 TB si un SSD cu capacitatea de 8 GB ce ofera o rapiditate sporita in accesarea datelor.
Ecranul are diagonala standard de 15.6 inch si o rezolutie excelenta full hd de 1920 x 1080. Drept urmare, imaginile sunt afisate la o claritate extrem de buna.
Lenovo Z5070 sta excelent si in privinta dotarilor multimedia, avand in componenta sa un sistem stereo de difuzoare, bazate pe tehnologia dolby advanced audio ce redau sunetele la o claritate foarte buna, cu fidelitate inalta.Acesta mai beneficiaza de o unitate dvd-rw. camera web hd si microfon pentru efectuarea convorbirilor la o calitate foarte buna si un cititor de carduri.
Conectivitatea este variata, fiind disponibile: 2 porturi usb 2.0, 1 port usb 3.0, hdmi, vga, iesire audio, bluetooth, rj-45 si wireless.

Acumulaotul cu 4 celule asigura o autonomie de lucru ridicata, in medie de 4-5 ore in functie de activitati.
Deci, laptop-ul Lenovo Z5070 este un produs de o calitate excelenta, performantele excelente ale acestuia si pretul mic la care este comercializat fiind factorii care definesc aceasta alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates