miercuri, 5 august 2015

Sony 43W808C

Noile televizoare smart Sony, bazate pe platforma Android TV, se regasesc in stocurile magazinelor la preturi relativ avantajoase. Fiind echipate cu cele mai noi tehnologii, dar si cu un sistem de operare avansat, aceste televizoare pot furniza o experienta multimedia completa. Functiile smart excelente, dotarile foarte bune, dar si design-ul stilat ajuta aceste televizoare sa se distanteze de concurenta, fiind indicat sa alegeti un model din aceasta serie in cazul in care doriti a beneficia de tehnologia de ultima ora la un pret destul de accesibil.

In acest articol, vom vorbi despre un model ce face parte din aceasta gama, fiind vorba de televizorul Sony 43W808C. Dotarile modelului sunt excelente, functiile disponibile fiind avansate. Televizorul vine echipat cu sistemul de operare Android TV, oferind accesul la o gama diversificata de aplicatii si functii. Calitatea imaginilor este una excelenta, televizorul fiind echipat cu cele mai noi tehnologii de procesare pe partea de imagine.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Aspectele prin care noul model al celor de la Sony impresioneaza sunt numeroase, caracteristicile si functiile acestuia fiind excelente. Sony 43W808C se dovedeste a fi ideal pentru utilizatorii cu buget mediu ce doresc a-si achizitiona un televizor performant si foarte caliativ, care sa le asigure o experienta multimedia foarte placuta.

Televizorul Sony are un design modern si elegant. Acesta prezinta o constructie slim, fiind extrem de subtire. Finisjajele bine realizate ii confera o stilistica aparte, profilul slim asigurand un plus de eleganta. Rama este ultrasubtire si masoara doar cativa milimetri, suportul de masa metalic asigurand o stabilitate ridicata. Carcasa este realizata in culoarea neagra, fiind alcatuita din materiale foarte calitative, intr-o combinatie de aluminiu si plastic. Dimensiunile televizorului sunt de: 962 x 565 x 59 de mm, fiind foarte compact.

Fiind un televizor de ultima generatie, Sony 43W808C este capabil in a afisa imaginile la o calitate excelenta. Ecranul LED cu diagonala de 108 cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 ofera imagini extrem de clare si reproduse cu fidelitate. Televizorul este dotat cu tehnologia de procesare X-Rrality Pro ce imbunatateste calitatea prin analizarea imaginii in diverse zone. MotionFlow XR 1000 imbunatateste miscarea si asigura detalii cursive in scenele rapide.
La nivelul imaginii, mai sunt prezente si tehnologiile: Advanced Contrast Enhancer si 24p True Cinema. Continutul in formatul 3D este spectaculos de-a dreptul, imaginile disponibile in acest format fiind extrem de realiste.

Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo cu puterea de 20 de W. Clear Audio Phase + imbunatateste experienta de auditie, regland sunetul televizorului pentru o experienta mai captivanta.
Clear Phase imbunatateste raspunsul in frecventa al boxelor, pentru sunete mai naturale si reproduse cu o fidelitate mai mare. S-Force Surround creeaza o experienta tridimensionala, asigurand un sunet scenic mai captivent ce plaseaza utilizatorul in centrul actiunii. Modul fotbal regleaza automat sunetele, pentru o experienta autentica, ca pe stadion.

Functiile smart sunt extrem de variate. Televizorul vine echipat cu sistemul de operare Android, oferind accesul la magazinul de aplcatii Google Play. Aici vom gasi o varietate mare de aplicatii, creeate in special pentru ecranul televizorului. Prin intermediul Google cast, vom putea transmite pe ecranul televizorului videoclipurile youtube redate pe telefon sau tableta. Continutul multimedia local, disponibl pe un smartphone va putea fi partajat cu usurinta prin intermediul functiei MHL.
Este disponibila si functia de media player ce asigura redarea continulului disponibil pe o memorie USB externa. Meniul smart este intuitiv si usor de operat, accesul la aplicatiile preferate realizandu-se extrem de usor.
Pe partea de conectivitate se regasesc: 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 x composite, 1 x component, 1 x scart, 1 x RJ-45 si un slot CI+. Conexiunea la retea se poate realiza si prin Wi-Fi.

In concluzie, Sony 43W808C este televizorul pe care vi-l recomand cu incredere sa-l achizitionati.
Dotarile excelente si performantele deosebite claseaza acest televizor ca fiind unul dintre cele mai atractive modele disponibile pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates