duminică, 30 august 2015

Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32R500C, HD

Televizoarele Sony lansate in anul 2015 vin echipate cu tehnologii moderne si functii numeroase, oferind imagini de calitate si o experienta multimedia foarte captivanta. La preturi relativ accesibile, noile televizoare Sony isi fac simtita prezenta pe o piata extrem de competitiva. In articolul de astazi vom vorbi despre un model entry-level cu adevarat remarcabil.

Televizorul 32R500C este unul dintre cele mai accesibile modele smart, fiind remarcabil datorita performantelor pe partea de imagine si smart. Fiind disponibil la un pret foarte avantajos (aici pretul), televizorul vine echipat cu un set de dotari foarte bune. Actualul model ofera imagini HD redate la o calitate foarte buna, fiind dotat cu tehnologii speciale de procesare. Dotarile sunt foarte bune, televizorul fiind echipat si cu un sistem audio de calitate, numeroase port-uri, dar si cu o gama variata de functii. Cu toate ca nu vine echipat cu sistemul Android pe partea de smart, televizorul ofera o experienta multimedia destul de buna. Acesta se remarca si datorita design-ului, fiind un model atractiv ce se remarca prin numeroase aspecte. Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere dotarile si pretul.

                                                Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Sony
                                        Aici toate caracteristicile specificatiile complete ale modelului

Pe partea de design, avem de a face cu un televizor modern si elegant. Televizorul Sony Bravia 32R500C are un aspect slim, fiind foarte atractiv. Dimensiunile modelului sunt de: 738 x 441 x 65 mm, iar greutatea de 6.3 kg. Finisajele sunt foarte elegante, ecranul fiind incadrat de o rama acoperita de finisaje bine realizate. Suportul este realizat in culoarea argintie, avand un aspect foarte stilat.

Televizorul este dotat cu numerosi conectori, fiind foarte echipat atunci cand vine vorba de conectivitate. Cele doua porturi HDMI permit conectarea echipamentelor ce transmit semnale de inalta definitie, televizorul integrand si port-uri scart, component si composite pentru semnalele obisnuite.

Experienta smart este una satisfacatoare. Televizorul vine echipat cu functiile de baza, oferind accesul si la o gama de aplicatii destul de variata. Acesta este dotat cu un browser de internet, aplicatii pentru vizionarea continutului multimedia, dar si cu functia de media player.
Televizorul poate reda si continutul disponibil pe dispozitivele smart, dar si continutul disponibil pe o memorie USB externa.

Imaginile sunt redate la o claritate buna. Ecranul LED cu diagonala de 80 de cm si rezolutia HD de 1366 x 768 asigura imagini clare, detaliate, cu un contrast accentuat. Caracteristicile superioare ale imaginii sunt: Motion Flow XR 100, Advanced Contrast Enhancer si 24p true cinema. Motion Flow asigura detalii cursive si in imaginile rapide. Advanced Contrast Enhancer asigura un contrast mai inalt, pentru o experienta de vizionare mai realista.

Sistemul audio integrat are puterea de 10W, fiind de tipul NICAM. Sunetele redate au o claritate destul de buna, la acest aspect contribuind si tehnologiile speciale: S-Master, Clear Phase Speaker si Dolby (digital, plus si pulse).

Asadar, televizorul Sony 32R500C merita achizitionat cu incredere, fiind un model de o calitate foarte buna, cu dotari decente si performante bune pe partea de imagine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates