marți, 18 august 2015

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H30-05 cu procesor AMD Quad-Core A8-6410 2.00GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 235 2GB, Free DOS, Black, Mouse + Tastatura

Sistemele desktop si-au pierdut din popularitatea inregistrata in urma cu cativa ani, fiind inlocuite de laptop-uri sau alte dispozitive mai portabile, similare ca si performante.
Daca totusi doriti a va achizitiona un sistem desktop, ideal pentru utilizarea in activitatile office si multimedia, va recomand sa alegeti modelul Lenovo IdeaCentre H30-05. Fiind disponibil la un pret extrem de avantajos (aici pretul), actualul model vine echipat cu o configuratie destul de buna.

Dotarile sunt foarte bune pentru un model ce face parte din aceasta categorie, performantele furnizate fiind acceptabile. Lenovo IdeaCentre H30-05 este unul dintre cele mai ieftine sisteme desktop cu placa video dedicata, avand in configuratie si un procesor destul de puternic. Dat fiind faptul ca este un sistem modern, acesta vine cu un design slim, fiind foarte compact ca si dimensiuni.
Astfel, daca doriti a beneficia de un sistem capabil in a sustine activitatile de zi cu zi, decent in privinta performantelor, va recomand cu incredere sa alegeti acest sistem desktop Lenovo, fiind unul dintre cele mai atractive si bine dotate modele din gama entry-level.

                                       Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop Lenovo
                                     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Pe partea de design, avem de a face cu un sistem echipat cu o carcasa mini tower. Design-ul este unul modern si elegant. Partea frontala cu finisaje metalice ii confera un plus de eleganta, aspectul liniar al finisajelor fiind unul foarte atactiv. Sistemul este la jumatatea unui PC standard atunci cand vine vorba de dimensiuni, avand 160.2 mm latime, 409 mm adancime, si 354 mm inaltime.

Port-urile sunt numeroase, fiind situate in partea frontala si partea din spate. Sistemul integreaza: 4 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45, 1 iesire casti, 1 iesire microfon si un cititor de carduri. Acesta dispune si de o unitate DVD-RW. Prin intermediul HDMI, acesta poate furniza imagini de inalta definitie, dar si un sunet surround in 5.1 canale. USB 3.0 asigura transferul fisierelor la o viteza extrem de ridicata.

Configuratia tehnica a modelului este alcatuita din componente de cea mai buna calitate. Sistemul integreaza un procesor AMD A8-6410 cu patru nuclee ce ruleaza la frecventa de 2000 de MHz, procesor ce poate asigura un nivel decent de performanta in majoritatea activitatilor. Lenovo IdeaCentre H30-05 poate rula activitatile office si multimedia fara probleme. Pentru a asigura o grafica decenta si in jocuri, acesta vine echipat cu o placa video dedicata. Aceasta placa video integreaza un chipset AMD cu seria Radeon R5 235, dar si o memorie de 2 GB, fiind capabila in a rula jocurile la un nivel grafic mediu, dar si filmele la rezolutia HD. Din aceasta configuratie mai face parte si memoria ram DDR 3 de 4 GB. Pe partea de stocare, regasim un HDD Sata ce ofera o capacitate de 500 de GB.

Acest sistem poate multumi atat utilizatorii ce pun pe primul plan activitatile office si multimedia, cat si utilizatorii pasionati de jocuri, ce doresc a avea parte de o grafica acceptabila si in acesta activitati, performantele actualului model fiind mai mult decat satisfacatoare.

Asadar, Lenovo IdeaCentre H30-05 este un sistem desktop modern, cu performante satisfacatoare in majoritatea situatiilor, fiind ideal pentru utilizatorii aflati in cautarea unui model de calitate, ideal pentru activitatile office, multimedia, dar si gaming pana la un anumit nivel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates