miercuri, 26 august 2015

Laptop HP ProBook 450 G2 cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M255 2GB, Free DOS, Silver

Procesoarele Intel Core din generatia a cincea, disponibile in configuratiile laptop-urilor entry-level, sunt cu adevarat remarcabile, oferind performante inalte si o putere mare de calcul in majoritatea activitatilor rulate. HP ProBook 450 G2, disponibil in configuratia cu procesor de la Intel, este unul dintre cele mai atractive laptop-uri multimedia din punctul de vedere al dotarilor si al caracteristicilor. Acesta vine echipat cu o configuratie extrem de avantajoasa, oferind performante inalte atat in activitatile de birou, cat si in activitatile multimedia mai solicitante. 
Avand la interior un procesor Intel Core i5 cu arhitectura Broadwell, dar si o placa video dedicata de la AMD, laptop-ul HP este unul cu adevarat remarcabil. Dotarile sunt foarte bune, actualul model fiind echipat atat cu o configuratie performanta, un ecran de calitate si un acumulator de mare putere, cat si cu un design modern si elegant. Fiind comercializat la un pret acceptabil, laptop-ul merita cu siguranta achizitionat.

                                                   Aici un pret foarte bun pentru acest laptop HP
                                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

HP ProBook 450 G2 are un design subtire, fiind foarte compact, dar si foarte stilat. Carcasa laptop-ului este realizata din aluminiu, fiind foarte rezistenta. Calitatea constructiei este una deosebita, modelul fiind alcatuit atat la exterior, cat si la interior din materiale de o calitate foarte buna. Finisajele sunt elegante, avand un aspect liniar. Portabilitatea este una ridicata, laptop-ul avand o greutate redusa si dimensiuni compacte. Greutatea este de 2.06 kg, iar dimensiunile de: 375 x 23.4 x 25.5 mm, laptop-ul fiind foarte usor de transportat.

Tastatura este surprinzator de buna, fiind precisa si usor de manevrat. Touchpad-ul este compatibil si cu gesturile multi-touch, avand o precizie foarte buna.
Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt foarte excelente. Acesta vine echipat cu: 2 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 conector HDMI, 1 conector VGA, 1 conector RJ-45, 1 jack audio si un cititor de carduri SD. Cu ajutorul USB 3.0, vom obtine viteze mai mari in transferul fisierelor.
Difuzoarele stereo integrate asigura un sunet de calitate, sistemul audio al laptop-ului fiind echipat si cu tehnologia DTS Sound +. Camera web are rezolutia HD, microfonul integrat fiind de tipul dual array. Modelul este echipat si cu o unitate DVD-RW.

Ecranul LCD-LED TN cu rezolutia de 1366 x 768 si diagonala de 15.6 inch asigura imagini clare si foarte detaliate. Rezolutia este destul de buna pentru un ecran cu aceasta diagonala, contrastul si unghiurile de vizualizare fiind acceptabile, avand in vedere tehnologia display-ului.
Acumulatorul cu 4 celule asigura o autonomie ridicata, durata de functionare pe baterie fiind de pana la 5 ore in functie de activitati.

Configuratia hardware este alcatuita din componente de ultima generatie, performantele laptop-ului in activitatile multimedia fiind foarte bune. Acesta poate sustine fara probleme majoritatea aplicatiilor, fiind un model multimedia adecvat utilizarii in multiple activitati.
Cea mai importanta componenta a acestei configuratii este procesorul. Laptop-ul integreaza un procesor Intel Core i5 din a cincea generatie, bazat pe o arhitectura Broadwell. Procesorul dual core, model 5200U ruleaza la frecventa de 2200 de mhz, fiind dotat si cu tehnologia turbo boost. Performantele sunt foarte bune, puterea de calcul a procesorului fiind una ridicata. Laptop-ul va putea rula majroitatea activitatilor fara probleme.
Placa video este dedicata, asa ca veti putea rula jocurile la o rezolutie destul de buna. Chipset-ul dedicat AMD Radeon R5 M255 este insotit de o memorie DDR 3 de 2 GB, performantele grafice fiind mai mult decat satisfacatoare. Memoria ram integrata are capacitatea de 4 GB.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu 1 TB capacitate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa alegeti acest laptop. HP ProBook 450 G2 este unul dintre cele mai bune modele de pana in 3000 de lei, fiind performant, portabil si foarte atractiv in ceea ce priveste design-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates