vineri, 14 august 2015

Laptop Acer Aspire ES1-512-C8HG cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N2840 2.16GHz, 15.6", 2GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Linux, Black

Acer Aspire ES1-512-C8HG este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri disponibile pe piata din Romania, fiind potrivit pentru utilizatorii cu buget redus, aflati in cautarea unui model ieftin, ideal pentru utilizarea in activitatile uzuale. Laptop-ul Acer ofera performante decente, dar si o autonomie ridicata, fiind perfect pentru activitatile de zi cu zi care nu necesita resurse puternice. Datorita dimensiunilor reduse, acesta poate fi trasnsportat pe oriunde, ecranul generos cu diagonala de 15.6 inch asigurand o vizibilitate perfecta in orice conditii. Dotarile modelului sunt acceptabile, laptop-ul Acer oferind performante decente care cu siguranta vor satisface asteptarile unui utilizator nu atat de pretentios. Raportul calitate pret este foarte bun, pretul fiind excelent pentru un laptop decent in privinta dotarilor.

                                      Aici un pret foarte bun pentru acest laptop Acer
                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul este prima caracteristica remarcabila. Acer Aspire ES1-512-C8HG are un design elegant, unic si racoros, realizat in stilul FlowCurve. Laptop-ul este in totalitate negru, fiind subtire si extrem de compact. Avand dimensiunile de: 381.6 x 26.1 x 258 mm si greutatea de 2.4 kg, laptop-ul este portabil si usor de transportat. Finisajele modelului sunt foarte bine realizate, avand un aspect texturat si bine definit.

Partea frontala a laptop-ului gazduieste o tastatura de mari dimensiuni si un touchpad deosebit de precis. In partea laterala regasim port-urile, fiind disponibile: 2 port-uri USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x audio si 1 x RJ-45. Port-ul USB 3.0 este de 10 ori mai rapid fata de port-ul USB 2.0, asigurand trasnferul fisierelor la o viteza extrem de ridicata.

Configuratia hardware este una deosbit de avantajoasa. Aceasta configuratie integreaza un procesor Intel Celeron N2840 cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 2160 de MHz. Performantele procesorului sunt acceptabile, acesta fiind capabil in a rula la o frecventa mai ridicata atunci cand este necesar. Placa video este integrata, chipset-ul video Intel HD Graphics asigurand redarea continutului video la o rezolutie HD. Memoria ram este de tipul DDR 3, avand capacitatea de 2 GB.
Cum spuneam, performantele sunt decente, laptop-ul asigurand o experienta placuta in utilizare, in majoritatea activitatilor uzuale. Pentru programe office, filme hd, browsing web sau alte programe multimedia, acest laptop se dovedeste a fi ideal. Cu toate ca nu este atat de rapid, acesta cu siguranta va satisface asteptarile in materie de performanta.

Pe partea de stocare, laptop-ul integreaza un HDD cu o capacitate generoasa, cei 500 de GB asigurand stocarea multiplelor fisiere multimedia.
Dotarile multimedia sunt cele intalnite la majoritatea modelelor. Sunetul este asigurat de difuzoarele stereo optimizate ce pot livra continut audio de calitate. Camera web beneficiaza de tehnologia Acer Crystal Eye, microfonul integrat asigurand reproducerea sunetelor cu fidelitate in convorbirile online.
Acesta mai integreaza un cititor de carduri, dar si o unitate DVD-RW.
Ecranul LCD-LED cu diagonala standard de 15.6 inch va reda continutul video la o calitate foarte buna, afisand imaginile la rezolutia HD de 1366 x 768.
Autonomia de functionare este surprinzator de buna. Acumulatorul cu 3 celule asigura o autonomie ridicata, de pana la 7 ore in functie de activitati.

Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa achizitionati laptop-ul Acer, cu seria ES1-512-C8HG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates