joi, 27 august 2015

Aragaz Arctic UAG5512DTTL, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Alb

Despre calitatea electrocasnicelor Arctic am discutat si in alte articole, modelele producatorului romanesc dovedindu-se a fi excelente atunci cand vine vorba de calitate si fiabilitate. La preturi relativ avantajoase, electrocasnicele Arctic reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii ce doresc a-si echipa locuinta cu produse moderne, de o calitate foarte buna.
In articolul de astazi vom vorbi despre aragazul Arctic UAG5512DTTL, un model cu dotari bune si pret mic. Avand un pret mai mic de 1000 de lei, aragazul vine echipat cu un set de caracteristici foarte bune, fiind un model bine dotat. Investitia este una foarte avantajoasa, avand in vedere dotarile si pretul produsului.

Aici un pret foarte bun pentru acest aragaz Arctic



Actualul model surprinde si prin design, nu doar prin dotari. Design-ul este unul clasic. Aragazul   este realizat in culoarea alba, avand dimensiunile de: 85 x 50 x 50 cm. Partea exterioara este metalica, capacul si usa cuptorului fiind realizate din sticla. Calitatea constructiei este una decenta. Avand un aspect elegant, dar clasic si dimensiuni reduse, aragazul se va integra perfect si in bucatariile mai putin spatioase.
Atat plita, cat si cuptorul vin cu alimentare pe gaz. Plita este alcatuita din 4 arzatoare, fiind dotata cu un gratar din email. Arzatoarele au diferite puteri, fiind disponibile: 2 arzatoare medii, 1 arzator mic si un arzator mare. Puterile sunt de 1 kw, 2 kw, respectiv 2.5 kw.


 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Aprinderea se realizeaza electric, aragazul fiind prevazut si cu un sistem de siguranta ce intrerupe alimentarea in cazul in care flacara se stinge. Panoul de control este situat in partea frontala, integrand butoane pentru fiecare arzator, un buton pentru aprinderea electrica, dar si 2 butoane pentru cuptor.

Cuptorul dispune si de iluminare, avand o capacitate destul de buna. Acesta vine echipat cu functiile: grill, rotisor si timer. Functia grill ne permite sa preparam carne si legume la gratar, arzatorul pozitionat in partea superioara asigurand rezultate excelente in preparea acestor alimente. Functia rotisor este o alta functie deosebita deoarece asigura preparate rumenite si bine patrunse, fiind ideala pentru prepararea fripturilor. Rezultatele in gatit sunt asadar foarte bune, preparatele fiind coapte si rumenite exact dupa bunul plac al utilizatorului.
Timer-ul mecanic permite setarea timpului de preparare, avertizand sonor atunci cand timpul     stabilit anterior s-a scurs.
Accesoriile incluse sunt: tava si gratarul pentru cuptor. Setarul inferior poate fi utilizat si pentru depozitarea vaselor si a tavilor, fiind destul de incapator.

Avand in vedere dotarile si pretul, va recomand cu incredere sa achizitionati acest aragaz de la Arctic, cu seria UAG5512DTTL. Raportul calitate pret al modelului este unul dintre cele mai bune, dotarile fiind excelente pentru un aragaz atat de ieftin. Acesta merita cu siguranta achizitionat, fiind un produs de o calitate foarte buna ce surprinde prin multe aspecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates