miercuri, 26 august 2015

Televizor Smart Android LED Sony, 126 cm, 50W755C, Full HD

Televizoarele Sony se dovedesc a fi excelente la capitolul imagine. Fiind echipate cu tehnologii de ultima ora, dar si cu ecrane foarte performante, aceste televizoare pot furniza o experienta de vizionare captivanta. La preturi rezonabile, noile modele entry level Sony sunt cu adevarat remarcabile. La pretul de aproximativ 4000 de lei, Sony 50W755C este unul dintre cele mai atractive televizoare din categoria sa. Fiind un model Full HD echipat cu cele mai noi tehnologii, dar si cu sistemul de operare Android, televizorul Sony este unul foarte atractiv. Performantele pe partea de imagine si smart sunt foarte bune, actualul model asigurand o experienta multimedia completa.
Investitia este una foarte avantajoasa, modelul Sony remarcandu-se prin numeroase aspecte.

                                               Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Sony
                                    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

In primul rand, televizorul se remarca prin design. Sony 50W755C vine cu un design subtire si elegant, avand un aspect extrem de stilat. Rama este ultrasubtire, finisajele fiind extrem de atractive. Partea exterioara este realizata in totalitate in culoarea negra, carcasa fiind alcatuita dintr-un plastic foarte calitativ. Suportul de masa are un aspect elegant, fiind bine realizat.
Dimensiunile televizorului sunt de: 1116 x 654 x 59 mm, iar greutatea de 14.6 kg.

Ecranul televizorului are diagonala de 126 de cm, fiind suficient de mare. Avand rezolutia Full HD de 1920 x 1080, ecranul va asigura imagini deosebit de clare, reproduse cu o precizie foarte buna.
Calitatea foarte buna a imaginilor se datoreaza in principal caracteristicilor speciale. Televizorul vine echipat cu tehnologia X-Reality Pro. Aceasta tehnologie speciala de procesare actioneaza la nivelul fiecarui pixel, imbunatatind semnificativ calitatea prin reducerea zgomotului de pe imagine.
Acesta este dotat si cu tehnologiile: Motion Flow XR 800, Advanced Contrast Enhancer si 24p True Cinema. Imaginile beneficiaza asadar de un contrast ridicat, culori naturale si detalii fine, experienta de vizionare fiind una incredibila.

Caracteristicile superioare ale sunetului sunt: Clear Phase Speaker, Clear Audio +, S-Force Pro Surround si Dolby Digital, puterea sistemului audio integrat fiind de 20 de W. Difuzoarele stereo asigura sunete extrem de clare, reproducand corect majroitatea frecventelor.

Partea multimedia a televizorului este cu adevarat remarcabila. Fiind dotat cu noul sistem de operare Android, televizorul asigura o experienta multimedia foarte placuta. Portalul Google Play ofera accesul la numeroase aplicatii, continut multimedia si jocuri. Aplicatiile preinstalate sunt diversificate, printre acestea regasindu-se si browser-ul web. Televizorul este echipat si cu functiile: Google Cast, TV SideView, Photo Sharing Plus, USB Rec, oglindirea ecranului, NFC, MHL si media player. Sistemul de operare Android este foarte bine realizat, meniul fiind foarte usor de accesat si utilizat, aplicatiile ruland la o viteza rapida.
Conectivitatea este foarte buna. Televizorul dispune de conectivitate Wi-Fi, dar si de numeroase port-uri. Acesta integreaza: 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 x composite, 1 x component si 1 x scart. Este disponibil si un slot CI+.

Asadar, Sony 50W755C este un televizor excelent din toate punctele de vedere. Fiind dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile, cu sistemul Android TV, dar si cu un design elegant, televizorul Sony merita cu siguranta achizitionat.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Imi puteti spune va rog daca acest TV vine cu aplicatia Google Play preinstala? Am achizitionat acet TV dar nu gasesc aplicatia Google Play instalata si nici nu stiu cum o pot instala.
    Multumesc!
    Mihai - mitzycoman@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates