sâmbătă, 22 august 2015

Sistem Desktop Serioux Power V11 cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell, 8GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GTX 750 2GB

Sistemele desktop Serioux testate in ultima perioada mi-au lasat o impresie foarte placuta. Am ramas impresionat de faptul ca Serioux ofera la preturi rezonabile sisteme ce au la interior configuratii extrem de avantajoase. Astazi vom vorbi despre sistemul Serioux Power V11, unul dintre cele mai atractive desktop-uri de sub 3000 de lei datorita configuratiei. Avand la interior o configuratie alcatuita din componente de ultima generatie, acesta poate furniza un nivel ridicat al performantelor, fiind potrivit atat pentru activitatile multimedia, cat si pentru gaming. Fiind echipat cu un procesor Intel Core din generatia a patra si o placa video dedicata nVidia din seria GTX, sistemul desktop Serioux este unul cu adevarat remarcabil. Performantele sunt surprinzator de bune, actualul model asigurand rapiditate, putere mare de calcul si o grafica excelenta in aproape orice actvitate.

     Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop Serioux

Serioux Power V11 este unul dintre cele mai performante sisteme din aceasta categorie de pret, fiind indicat pentru utilizatorii ce nu doresc a se limita la utilizarea in activitatile de zi cu zi, utilizatori ce doresc a beneficia de performante si in activitatile mai solicitante.

Design-ul este prima caracteristica remarcabila. Fiind dotat cu un design modern si elegant, sistemul desktop Serioux impresioneaza cu siguranta. Carcasa este realizata in culoarea neagra, integrand o serie de elemente stilistice foarte atractive. Serioux Power V11 este un sistem puternic, iar partea estetica ne duce cu gandul la acest lucru. Finisajele sunt elegante, insertiile in forma unui V disponibile in partea frontala conferind sistemului sunt aspect stilistic deosebit.


    Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului Serioux

Sistemul vine echipat cu o unitate DVD-RW, dar si cu numeroase port-uri. Port-urile sunt situate in partea frontala, dar si in partea din spate. Placa de baza Asus H81M-K integreaza: 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0, 1 x VGA, 1 x DVI, 1 x RJ-45 si 3 conectori audio jack. Placa video integreaza: 2 port-uri DVI si unul HDMI. In partea frontala mai regasim: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 jack pentru casti si 1 jack pentru microfon.

Configuratia hardware este alcatuita din componente de ultima generatie. Performantele furnizate sunt foarte bune, sistemul fiind capabil in a sustine utilizarea intr-o gama larga de activitati.
Procesorul Intel Core i5-4460 din generatia a patra asigura o putere mare de calcul. Acesta ruleaza la frecventa de 3200 de MHz, atingand pana la 3400 de MHz in turbo boost. La interior, procesorul are patru nuclee si o memorie cache de 6 MB. Performantele procesorului sunt excelente, acesta fiind capabil in a asigura viteze ridicate si o putere mare de calcul in majoritatea activitatilor rulate.
Performantele in gaming sunt de asemenea foarte bune. Placa video dedicata nVidia GTX 750 cu 2 GB de memorie asigura o grafica inalta in jocuri si in activitatile de procesare video. Jocurile vor rula la detalii grafice inalte si extrem de fluent, la un numar mare de cadre pe secunda.
Memoria RAM de 8 GB completeaza aceasta configuratie excelenta din punctul de vedere al performantelor. Stocarea este asigurata de HDD-ul SATA de 1 TB.

Asadar, daca doriti a beneficia de performante ridicate si in activitatile mai solicitante, va recomand cu incredere sa alegeti sistemul Serioux Power V11. La un pret destul de avantajos, sistemul integreaza componente de cea mai buna calitate, oferind performante de top in activitatile multimedia si in gaming.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates