vineri, 7 august 2015

Televizor LED Smart Android, Philips, 80 cm, 32PFH5500/88, Full HD

Cei de la Philips au decis integrarea sistemului de operare Android in majoritatea televizoarelor ce fac parte din seria anului 2015. Aproximativ 80% dintre modelele lansate pe piata in acest an beneficiaza de acest soft, oferind nenumarate avantaje pe partea de smart.
Avand un pret de pornire foarte bun, noile modele sunt mai atractive ca oricand.

Philips 32PFH5500/88 este cel mai accesibil televizor smart echipat cu aceste functii. Noul model entry-level promite sa asigure o experienta multimedia distractiva, dar si imagini de exceptie. Acesta vine echipat cu cele mai noi tehnologii si functii. Performantele televizorului sunt excelente, aspectele prin care actualul model se remarca fiind numeroase.

                           Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Philips
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Astfel, daca doriti a va achizitiona un televizor de ultima generatie, va recomand sa-i acordati o sansa si acestui model. Cu siguranta veti fi impresionat de ceea ce are de oferit.
Philips 32PFH5500/88 exceleaza in multe capitole. Design-ul de exceptie, imaginile de calitate, dar si functiile smart excelente deosebesc televizorul Philips de restul modelelor.
Fiind comercializat la un pret relativ accesibil, modelul merita cu siguranta achizitionat.

Design-ul televizorului este unul cu adevarat remarcabil. Acesta este foarte bine construit, fiind un model de ultima generatie ce lasa o impresie placuta. Finisajele elegante, dar si calitatea excelenta a constructiei sunt aspectele care impresioneaza. Rama este extrem de subtire, dimensiunile modelului fiind foarte compacte. Dimensiunile sunt de: 726 x 425 x 64 mm, iar greutatea de 6.4 kg.

Calitatea imaginilor este foarte buna, televizorul fiind echipat cu cele mai noi tehnologii de procesare.
Ecranul cu diagonala de 80 de cm va afisa imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, claritatea fiind incredibila. Tehnologia Pixel Plus HD asigura reproducerea a 69 de miliarde de culori, fiind benefica si in privinta contrastului. Micro Dimming analizeaza imaginea in multiple zone, imbunatatind semnificativ constrastul, pentru o experienta de vizionare extrem de realista. Perfect Motion Rate 200 Hz imbunatateste miscarea, asigurand reproducerea fidela a scenelor rapide.
Utilizatorul va benefica asadar de imagini extrem de clare, dar si de un sunet de calitate. Sistemul audio al televizorului are puterea de 20 de W, fiind destul de puternic. Fiind alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo, sistemul beneficiaza si de tehnologii speciale precum: Incredible Surround, Clear Sound sau Smart Sound.

Functiile smart sunt extrem de variate. Televizorul ofera acces la platforma GooglePlay de unde utilizatorul poate descarca numeroase aplicatii si jocuri dezvoltate in special pentru a fi rulate pe televizor. Memoria interna de 8 GB ofera spatiu suficient pentru numeroasele aplicatii. Sistemul de operare se misca foarte rapid, vitezele de operare fiind ridicate. Experienta multimedia este foarte placuta, utilizatorul avand acces la unul dintre cele mai bune softuri disponibile pe un televizor.
La nivelul conectivitatii, se remarca prezenta celor 4 porturi HDMI prin care utilizatorul poate conecta dispozitivele multimedia de inalta definitie aflate in incapere.

Asadar, Philips 32PFH5500/88 este un televizor foarte bine dotat care cu siguranta merita achizitionat. Excelentele caracteristici, dar si pretul bun deosebesc acest televizor de alte modele si il claseaza in fruntea clasamentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates