sâmbătă, 29 august 2015

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000, Ultra HD

Nu multe televizoare pot concura cu Samsung 48JU6000 atunci cand vine vorba de calitatea imaginilor, mai ales la acest pret. Noul model al celor de la Samsung, lansat pe piata in anul 2015, continua seria televizoarelor performante, cu dotari exceptionale si un raport calitate pret bun.
Actualul model vine echipat cu un ecran 4K si tehnologii speciale de procesare la nivelul imaginii, oferind o experienta de vizionare desavarsita care cu siguranta va impresiona. Dotarile modelului sunt foarte bune, televizorul remarcandu-se si prin partea smart. Acesta vine dotat si cu un design modern, fiind un televizor de ultima generatie care se remarca atat prin aspect, cat si prin dotari.
Investitia este una foarte avantajoasa, alegerea fiind una inspirata. La pretul promotional la care este disponibil acum, televizorul merita cu siguranta achizitionat.

                                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Samsung
                                     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Avand un design modern si elegant, Samsung 48JU6000 atrage atentia din primul moment. Acesta este realizat in totalitate in culoarea neagra, fiind alcatuit din materiale de inalta calitate. Calitatea constructiei este excelenta, carcasa exterioara fiind realizata dintr-un plastic rezistent, acoperit de finisaje elegante. Rama ecranului este foarte subtire, avand un aspect foarte stilat. Suportul de masa este alcatuit din doua elemente, asigurand o stabilitate buna. Televizorul are un profil slim, fiind si destul de subtire. Grosimea este de 63.3 mm, latimea de 1087.1 mm, iar inaltimea de 63.3 mm.

Port-urile sunt situate in partea din spate, fiind numeroase. Televizorul este dotat cu: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 composite, 1 component, 1 x audio si 1 x RJ-45, oferind posibilitati de conectare multiple. Televizorul dispune si de conectivitate Wireless.

Functiile smart disponibile pe acest model sunt excelente. Noile televizoare Samsung vin echipate cu un sistem de operare imbunatatit, denumit Tizen, actualul model oferind o experienta multimedia foarte captivanta. Meniul este intuitiv si usor de accesat, functiile fiind extrem de usor de utilizat. Interfata este imbunatatita, bara de meniu prinicipala oferind acces rapid la aplicatiile cel mai des utilizate. Meniul dedicat are un design foarte placut, afisand atat aplicatiile si continutul multimedia, cat si sursele media disponibile. Procesorul quad core asigura rapiditate in lucru, dar si o experienta fluenta in utilizare. Functia de media player asigura redarea continutului multimedia disponibil pe o memorie USB externa sau pe un dispozitiv multimedia conectat la reteaua locala.

Imaginile sunt redate la o claritate foarte buna. Ecranul cu diagonala de 121 de cm afisaza imaginile
la o rezolutie de 4 ori mai inalta fata de Full HD. Pixelii disponibili sunt in numar de 8 milioane, imaginile fiind afisate la rezolutia Ultra HD de 3840 x 2160. Tehnologia Pur Color de optimizare a culorilor asigura imagini cat mai realiste, exprimand o gama mai bogata de culori. Tehnologiile Micro Dimming Pro si Advanced Contrast Enhancer imbunatatesc contrastul, analizand imaginea in multiple zone. La nivelul imaginii, mai actioneaza si tehnologiile: PQI 800, UHD Upscaler si Wide Color Enhancer. Asadar, claritatea imaginilor este una foarte buna, televizorul asigurand o experienta de vizionare incredibila.

Sunetele sunt redate prin difuzoarele stereo down firing + bass reflex cu puterea standard de 20 de W. Caracteristicile superioare ale sunetului sunt: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Asadar, Samusng 48JU6000 este un televizor excelent din toate punctele de vedere, fiind un model extrem de atractiv care cu siguranta merita achizitonat. Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa-l achizitonati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates