marți, 25 august 2015

Televizor Smart Android 3D LED Sony, 139 cm, 55X8509C, Ultra HD

Televizoarele 4K Sony ce fac parte din noua generatie 2015 vin dotate cu o serie de caracteristici si functii speciale, oferind imagini de exceptie, redate la o claritate incredibila.
Daca va aflati in cautarea unui model performant si dispuneti de un buget generos, va recomand sa alegeti un televizor Sony. Cele mai noi modele ale producatorului japonez din gama high end sunt cu adevarat remarcabile. La preturi pe masura, acestea ofera imagini deosebit de clare, dar si o experienta de vizionare remarcabila. Sony 55X8509C este unul dintre aceste televizoare. Fiind un model 4K cu o diagonala generoasa ce dispune de tehnologii performante, televizorul Sony este unul incredibil. Acesta se remarca prin numeroase aspecte, fiind dotat cu cele mai noi tehnologii, dar si cu un design premium. Incredibile sunt si functiile smart, sistemul Android TV asigurand cea mai captivanta experienta multimedia de pana acum. Avand in vedere dotarile, pot spune ca merita sa investiti intr-un produs ca acesta.

                                               Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Sony
                                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Fiind un televizor din gama high end, Sony 55X8509C vine cu un design premium. Aspectul este prima caracteristica cu adevarat remarcabila. Televizorul beneficiaza de finisaje elegante, dar si de un profil realizat din aluminiu. Ecranul este marginit de o rama extrem de subtire, atent finisata, suportul de masa metalic fiind de asmenea foarte atractiv. Dimensiunile televizorului sunt de: 1236 mm latime, 722 mm inaltime si 60 mm grosime, iar greutatea de 21 de kg.

Ecranul triluminos cu diagonala de 139 de cm afisaza imaginile la incredibila rezolutie 4K de 3840 x 2160p. Imaginile sunt foarte clare, performanatele video ale televizorului fiind exceptionale.
Fiind echipat cu procesorul de imagine 4K Processor X1, televizorul ofera imagini uimitoare, redate la o claritate incredibila. Imaginile afisate sunt foarte clare, beneficiind de un contrast inalt si de culori realiste. Televizorul poate converti si continutul provenit din diferite surse, imbunataind rezolutia si fidelitatea. Tehnologia 4K X-Reality Pro analizeaza scenele si le compara cu o baza de date speciala, asigurand imagini extrem de detalitate, reproduse cu o precizie uimitoare.
Culorile sunt naturale, afisajul triluminos asigurand o gama de culori extinsa, ce include milioane de nuante. Televizorul vine echipat si cu tehnologia Motion Flow XR 1000, dar si cu tehnologia Advanced Contrast Enhancer. Claritatea imaginilor este asadar foarte buna, Sony 55X8509C asigurand o experienta de vizionare deosebita care cu siguranta va impresiona.

Sistemul audio integrat, dotat cu tehnologiile Clear Phase Speaker si S-master, asigura sunete clare, de inalta fidelitate. Sistemul este de tipul NICAM/A2, fiind alcatuit din doua difuzoare stereo cu puterea de 2 x 10 W.

Functiile smart sunt excelente. Fiind dotat cu sistemul Android TV, televizorul asigura o experienta multimedia completa, oferind accesul la numeroase aplicatii, jocuri si continut video. Acesta vine echipat si cu functiile speciale: Google Cast. TV Side View, MHL, NFC Si Screen Mirroring, dar si cu functia de media player. Tunerul integrat DVB asigura receptionarea canalelor in formatul SD si HD la o calitate foarte buna.
Pe partea de conectivitate, televizorul vine echipat cu numeroase port-uri. Acesta integreaza: 4 port-uri HDMI, 1 x scart, 1 x component, 1 x composite, 3 x USB 2.0 si 1 x CI+. Port-urile HDMI sunt adaptate la cea mai noua tehnologie, receptionand si semnalele in formatul 4K.

Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere televizorul Sony 55X8509C. Cu toate ca pretul este destul de inaccesibil, investitia se justifica, performantele televizorului pe partea de imagine fiind cu adevarat remarcabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates