vineri, 8 mai 2015

Sistem Desktop PC Asus ROG G20AJ-RO012S cu procesor Intel® Core™ i7-4790 3.60GHz, Haswell™, 16GB, 1TB + 128GB SSD, Blu-Ray Combo, nVidia GeForce GTX 760 2GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8.1, Black, Mouse + Tastatura iluminata

Sistemele desktop Asus din seria G20 sunt destinate in special gamerilor pasionati ce doresc a beneficia de un ridicat al performantelor in jocuri si in multe alte activitati.
In articolul de astazi vom vorbi despre Asus ROG G20AJ-RO012S. Un sistem ce integreaza o configuratie hardware de-a dreptul fantastica, oferind performante exceptionale care cu siguranta vor impresiona.

Sistemul este conceput in special pentru jocuri, configuratia disponibila fiind dedicata in special activitatilor de acest tip. Dotarile modelului sunt foarte bune, procesorul de ultima generatie de la Intel si placa video dedicata de la nVidia fiind componentele ce stau la baza excelentelor performante. De asemenea, acesta dispune si de o unitate SSD pentru stocarea datelor, integrand si o varitate mare de conectori

Pretul sistemului este destul de ridicat aici pretul, raportul calitate pret fiind unul foarte bun. O alegere inspirata in cazul in care bugetul va permite sa investiti intr-un produs High End de calitate. Sistemul se ridica cu siguranta la inaltimea asteptarilor unui gamer pasionat, performantele furnizate fiind exceptionale.

                 Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Asus ROG G20AJ-RO012S are un design extrem de atragator, cu finisaje stilate. Carcasa este realizata in culorile negru si rosu, avand un aspect foarte placut. Eleganta este data de finisajele mate, liniile agresive si elementele decorative moderne.
Acesta integreaza si un sistem de iluminare personalizabil ce poate afisa pana la 8 milioane de culori.
Sistemul are dimensiunile de 104 x 358 x 340 mm, fiind foarte compact. Greutatea este de 6.38 kg.

Configuratia hardware este alcatuita din componente High End, de ultima generatie. Procesorul Intel Core i7-4790 este extrem de rapid si capabil in a face fata oricarei solicitari venite, asigurand un nivel ridicat de performanta in orice situatie. Acesta se bazeaza pe 4 nuclee fizice si ruleaza la frecventa de 3600 de mhz, maximul atins in turbo boost fiind de 4000 de mhz.
Placa video dedicata nVidia GeForce GTX 760 cu memoria de 2 GB va asigura o grafica exceptionala in jocuri. detaliile grafice fiind reproduse la un nivel extrem de realist. Jocurile vor putea fi rulate la rezolutii maxime, performantele fiind extraordinare de-a dreptul.
Aceasta configuratie mai include si o memorie ram de 16 GB, de tipul DDR 3, cu frecventa de 1600 de mhz.

Stocarea este asigurata de unitatile: SSD si HDD. SSD-ul are capacitatea de 128 de GB, asigurand viteze ridicate de transfer si accesarea rapida a datelor. HDD-ul cu capacitatea de 1 TB va permite stocarea unui volum mare de fisiere.

Sistemul de racire cu doua ventilatoare este foarte bine realizat, asigurand dispiarea eficienta a caldurii si mentinerea performantelor inalte in sesiunile de gaming mai indelungate.
Sursa regasita pe acest sistem are puterea de 410 W, consumul energetic fiind unul destul de bun.

Placa de baza integreaza o varietate mare de port-uri, fiind disponibile: 4 porturi USB 2.0, 4 porturi USB 3.0, 1 port HDMI, 1 Display Port, 2 porturi DVI, 1 conector RJ-45 si mai multe iesiri audio pentru un sunet surround pe mai multe canale. Placa de sunet beneficiaza de tehnologia Sonic Master, oferind un sunet de exceptie.

In concluzie, Asus ROG G20AJ-RO012S este un sistem desktop extrem de puternic care cu siguranta impresioneaza prin ceea ce ofera, fiind alegerea ideala in cazul in care jocurile sunt pasiunea dumneavoastra si doriti a beneficia de cele mai bune performante.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitonati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates