joi, 6 august 2015

Televizor LED Smart 3D LG, 106 cm, 42LF652V, Full HD

LG este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de televizoare. Avand in oferta o gama variata de modele, cei de la LG sunt recunoscuti prin faptul ca ofera calitate la preturi avantajoase, acesta fiind si cazul televizorului prezentat astazi.

LG 42LF652V este televizorul smart, echipat cu cele mai noi tehnologii si functii, ideal pentru utilizatorii ce isi doresc un model de calitate si foarte performant. Caracteristicile televizorului sunt foarte bune, acesta oferind imagini extrem de clare, redate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, dar si un sunet tridimensional. Functiile smart sunt extrem de variate, sistemul de operare webOS asigurand o experienta multimedia cu adevarat deosebita. LG42LF652V se mai remarca prin design, dar si prin alte aspecte, fiind unul dintre televizoarele anului 2015 care merita luate in considerare atunci cand se doreste achizitionarea unui model de ultima generatie.

                                       Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Spre deosebire de concurenta, televizoarele LG au un raport calitate pret foarte bun. Dotarile actualului model sunt foarte bune, in raport cu pretul platit. Fiind comercializat la un pret destul de accesibil, televizorul LG poate fi achizitionat cu incredere, avand in vedere calitatea si performantele excelente.

In primul rand, LG 42LF652V se remarca prin design. Televizorul are un aspect elegant, fiind realizat in stilul caracteristic al celor de la LG. La o privire in ansamblu, putem observa ca integreaza o rama ultrasubtire, calitatea finisajelor fiind una excelenta. Televizorul este extrem de subtire, avand o grosime de doar 54.5 mm.

Ecranul cu diagonala de 106 cm este suficient de mare, asigurand o experienta de vizionare perfecta.
Imaginile sunt afisate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080. Ecranul LCD-LED cu tehnologia IPS asigura o claritate desavarsita, continutul afisat fiind reprodus cu o fidelitate perfecta. Culorile sunt naturale si extrem de realiste, contrastul este inalt, iar detaliile sunt redate cu precizie.
Pe partea de imagine, actioneaza tehnologiile: Triple XD Engine, Active Noise Reduciton si Dynamic Color Enhancer. Aceste tehnologii speciale de procesare imbunatatesc semnificativ calitatea, asigurand imagini deosebit de clare, dar si o experienta de vizionare impecabila.
Sistemul audio integrat al televizorului, cu puterea de 2 x 10 W asigura un sunet clar si precis, de inalta fidelitate. Virtual Surround Plus creeaza o experienta de auditie tridimensionala, televizorul find capabil in a decoda si semnalele Dolby si DTS.

Fiind un televizor smart, LG 42LF652V vine echipat cu noul sistem de operare webOS 2.0. Interfata smart este intuitiva si foarte usor de operat. Meniul launcher ne permite sa accesam aplicatiile preferate fara a fi necesar sa parcurgem un home screen inainte. Smart share ne permite sa accesam continutul multimedia disponibil pe dispozitivele smart. Fiind echipat cu functia de media player, televizorul poate reda conditinulul multimedia disponibil pe o memorie USB.
LG Content Store pune la dispozitie o gama variata de continut multimedia si aplicatii, oferind multiple posibilitati de explorare.
Televizorul este dotat si cu o multime de conectori. Acesta integreaza: 3 porturi HDMI, 3 port-uri USB, 1 conector scart, 1 conector compnent, o iesire audio si un slot CI+.

Avand in vedere dotarile excelente si pretul, va recomand cu incredere sa achizitionati acest televizor LG cu seria 42LF652V.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates