duminică, 9 august 2015

Televizor LED Sharp, 127 cm, LC-50CFE5101E, Full HD

In articolul de astazi vom vorbi despre televizorul Sharp LC50-50CFE5101E, Noul model al producatorului este si unul dintre cele mai atractive. Lansat in anul 2015, televizorul Sharp merita cu siguranta achizitionat, fiind un model de ultima generatie cu adevarat deosebit. Dotarile televizorului sunt foarte bune. Acesta ofera imagini de calitate, redate la rezolutia Full HD pe un ecran cu o diagonala mare, asigurand o experienta de vizionare perfecta. Imaginile afisate sunt foarte clare, televizorul exceland la acest capitol. Modelul se remarca si prin faptul ca integreaza un sistem audio calitativ, fiind excelent si in privinta conectivitatii. Cu toate ca nu este un televizor smart, Sharp LC50CFE5101E vine echipat cu functia de media player ce asigura redarea continutului multimedia.
Cum putem observa, dotarile sunt foarte bune, pretul fiind foarte bun pentru un televizor ce are o diagonala atat de generoasa si provine de la un producator renumit.

                                    Aici un pret foarte bun pentru acest televizor Sharp
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale televizorului

Aspectul televizorului este unul modern si elegant. Sharp LCP-50CFE5101E este un televizor cu adevarat remarcabil atunci cand vine vorba de design. Acesta prezinta o constructie moderna, fiind un model de ultima generatie foarte bine realizat. Calitatea finisajelor este una excelenta. Rama ultrasubtire este evidentiata de finisajele cu aspect liniar. Profilul este foarte subtire, dimensiunile modelului fiind de: 1129.7 x 655.6 x 75.6 mm.

Conectivitatea este foarte buna. Televizorul vine echipat cu numerosi conectori, fiind capabil in a se conecta la o gama larga de dispozitive. Acesta integreaza: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, 1 conector composit, 1 conector component, 1 conector vga si o iesire audio.

Ecranul cu diagonala de 127 de cm afisaza imagini excelente, de o calitate ireprosabila. Televizoarele Sharp sunt recunoscute prin faptul ca ofera imagini extrem de clare, producatorul japonez acordand mare atentie acestui aspect. Actualul model afisaza imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080, rezolutia inalta asigurand imagini clare si extrem de detaliate. Culorile sunt naturale, fiind redate cu o precizie foarte buna, contrastul inalt asigurand imagini extrem de realiste.
Pentru a imbunatati reproducerea miscarilor, televizorul vine echipat cu tehnologia Active Motion 100. Experienta de vizionare este una captivanta, ecranul de diagonala mare oferind imagini aproape perfecte care cu siguranta vor impresiona.

Imaginile sunt completate de un sunet de calitate. Sistemul audio stereo cu puterea de 16 W, echipat cu tehnologiile Dolby Digital si Dolby Digital Plus este capabil in a reda sunetele la o calitate destul de buna.

La nivel multimedia, televizorul vine echipat cu functia de media player. Acesta poate reda continutul multimedia stocat pe o memorie USB externa. Utilizatorul va beneficia astfel de filme HD, redate in conditii perfecte de imagine si sunet.

Sharp LC-50CFE5101E este asadar un televizor deosebit, excelent din toate punctele de vedere, cu dotari foarte bune si disponibil la un pret foarte avantajos. Conlcluzia ar fi ca merita sa-l achizitionati cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates