sâmbătă, 25 iulie 2015

Sistem Desktop PC Asus M52BC-RO001D cu procesor AMD Octa-Core FX-8310 3.40GHz, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 240 2GB, Free DOS, Black, Mouse + Tastatura

Cei de la Asus si-au diversificat gama de produse prin lansarea unei noi serii de sisteme desktop entry level, noile modele fiind creeate special pentru a oferi un nivel ridicat de performanta intr-o gama larga de activitati.
In articolul de astazi voi vorbi despre sistemul desktop M52BC-RO001D ce face parte din noua gama a celor de la Asus. Actualul model integreaza o configuratie hardware extrem de atractiva, fiind echipat cu un set de componente de ultima generatie. Performantele sistemului sunt foarte bune, raportul calitate pret fiind unul excelent. Acesta este capabil in a sustine utilizarea intr-o gama diversificata de activitati, fiind un sistem dedicat performantelor care cu siguranta va impresiona.

Astfel, daca va regasiti in categoria utilizatorilor pretentiosi ce doresc a beneficia de un sistem desktop extrem de calitativ la un pret relativ accesibil, va recomand cu incredere sa alegeti acest model de la Asus. Fiind echipat cu un procesor AMD Octa-Core, dar si cu o placa video de ultima generatie, Asus M52BC-RO001D ofera performante ridicate in orice activitate, inclusiv in gaming.

                                     Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
                           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Design-ul este unul modern si stilat. Finisajele elegante ii confera un aspect stilistic deosebit, carcasa fiind realizata in culorile arginitiu si negru. Partea frontala este evidentiata de finisajele liniare cu aspect metalic, aici regasindu-se si o parte dintre conectori. Dimensiunile sunt de: 176 x 408.5 x 380 mm, greutatea fiind de 8.29 kg.

Placa de baza dispune de o varietate mare de port-uri. Sistemul integreaza: 6 porturi USB 2.0, 4 porturi USB 3.0, 6 iesiri audio, 1 iesire pentru casti, 1 iesire pentru microfon si 1 port RJ-45. Acesta mai integreaza si un cititor de carduri.

Configuratia hardware este alcatuita din componente de ultima generatie. Procesorul AMD FX-8310 cu 8 nuclee ce ruleaza la frecventa de 3400 de MHz este extrem de rapid si performant, puterea acestuia fiind cu adevarat impresionanta. Prin urmare, aplicatiile rulate se vor misca fluent, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.
Placa video dedicata AMD Radeon R7 240 va fi cu siguranta apreciata de gameri. Fiind ajutata de memoria de 2 GB, aceasta este capabila sa ruleze majoritatea jocurilor la un nivel grafic destul de bun. Performantele grafice sunt de asemenea excelente.
Memoria ram a sistemului are capacitatea de 8 GB si este de tipul DDR 3, completand aceasta configuratie extrem de buna. Sistemul poate raspunde astfel tuturor cerintelor adresate de un utilizator ce doreste a beneficia de cele mai bune performante in majoritatea task-urilor rulate.

Capacitatea de stocare este una generoasa, HDD-ul intern de 1 TB asigurand stocarea unui volum mare de fisiere.
Sistemul desktop este echipat si cu tehnologiile SonicMaster si MaxxAudio, oferind un semnal audio de inalta fidelitate.

In concluzie, Asus M52BC-RO001D reprezinta o alegere foarte buna, acest sistem desktop oferind nivelul de performanta necesitat de majoritatea activitatilor rulate.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates