vineri, 7 august 2015

Televizor LED Smart Android, Philips, 102 cm, 40PFH5500/88, Full HD

Televizoarele Philips cu Android, lansate pe piata anul acesta, au un pret de pornire foarte bun (aici pretul noilor modele). Astfel, persoanele interesate nu vor fi puse in situatia de a cheltui o suma mare de bani in cazul in care vor dori sa-si achizitioneze un televizor de acest tip.
Noile modele Philips vin echipate cu tehnologii de ultima ora, dar si cu un sistem de operare avansat. Sistemul de operare Android, regasit pe majoritatea dispozitivelor smart, este disponibil acum si pe televizoare. Ajuns deja la a doua versiune, Android TV promite sa asigure cea mai buna experienta multimedia pe care un televizor smart o poate oferi.

Philips 40PFH5500/88 este unul dintre televizoarele incluse in aceasta gama. Noul model al anului 2015 se remarca prin faptul ca vine echipat cu un software foarte bun, fiind capabil in a furniza o experienta multimedia distractiva. Televizorul ofera si imagini extrem de clare, redate la o rezolutie inalta, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii disponibile. Imaginile sunt completate de un sunet de inalta fidelitate, redat prin difuzoarele stereo integrate. Design-ul modern ii permite televizorului sa se integreze perfect in orice decor.
Philips 40PFH5500/88 se remarca in privinta multor aspecte, fiind unul dintre cele mai bine dotate televizoare entry-level lansate anul acesta pe piata.

                                         Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale noului televizorului Philips

Design-ul este unul modern. Televizorul are un aspect deosebit, integrandu-se perfect in orice decor.
Ecranul cu diagonala de 102 cm este marginit de o rama extrem de subtire, imaginile fiind redate la o calitate exceptionala. Finisajele lucioase in confera un plus de eleganta, carcasa neagra a televizorului fiind realizata din materiale extrem de calitative.

Claritatea imaginilor este una excelenta. Ecranul cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080p poate reproduce fidel culorile si asigura o experienta de vizionare perfecta. Astfel, continutul provenit din sursele de inalta definitie va arata extrem de bine pe ecranul televizorului Philips.
Televizorul poate afisa aceste imagini clare si datorita faptului ca vine echipat cu tehnologii avansate de procesare. Integrand tehnologiile: Pixel Plus HD, Micro Dimming si Perfect Motion Rate 200 Hz, Philips 40PFH5500/88 asigura imagini extrem de clare. Acesta ofera 69 de miliarde de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1 si imagini in miscare reproduse cu fidelitate.

Sunetul este redat prin difuzoarele stereo cu puterea totala de 20 de W. Calitatea este foarte buna, tehnologiile audio asigurand un sunet clar, precis si de inalta fidelitate. Caracteristicile superioare ale sunetului sunt: Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement si Smart Sound.

Fiind un televizor Android, Philips 40PFH5500/88 ofera o functionalitate smart excelenta. Acesta ofera accesul la o varietate mare de aplicatii si continut multimedia. In magazinul Google Play, utilizatorul va putea gasi numeroase aplicatii si jocuri, televizorul avand si o memorie interna de 8 GB, ideala pentru instalarea acestor aplicatii. Televizorul vine echipat si cu functia de media player, asigurand redarea contintutului multimedia disponibil pe o memorie USB externa.
Pe partea de conectivitate, putem observa faptul ca avem de a face cu un model foarte bine dotat. Acesta integreaza: 4 port-uri HDMI, 3 porturi USB 2.0, 1 component, 1 scart, o iesire audio si un slot CI+. Aplicatiile smart pot fi accesate si prin intermediul conexiunii prin Wi-Fi.

In opinia mea, Philips 40PFH5500/88 este un televizor care cu siguranta merita achizitionat. Fiind comercializat la un pret bun, modelul este foarte bine dotat, performantele acestuia fiind excelente. Avand in vedere toate aceste aspecte, va recomand cu incredere sa achizitionati acest televizor Philips. Cu siguranta veti fi impresionati de performantele acestuia !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates