joi, 13 august 2015

Televizor Smart Android LED Sony, 108 cm, 43W756C, Full HD

Televizoarele Sony cu Android stabilesc un nou standard pe piata modelelor cu functii smart, fiind echipate cu tehnologia de ultima ora si capabile in a furniza o experienta multimedia completa.
In articolul de astazi voi prezenta un televizor ce face parte din aceasta gama. Sony 43W756C este unul dintre cele mai bune modele entry-level atunci cand vine vorba de functii si calitatea imaginilor, fiind un televizor cu adevarat remarcabil ce incorporeaza tehnologia de ultima ora.

Fiind echipat cu noul Android TV, acesta ne va incanta prin functiile sale, oferind o experienta smart remarcabila. Ecranul Full HD va reda imaginile la o claritate incredibila, dotarile la nivelul imaginii fiind excelente. Sony 43W756C este fara indoiala este un televizor bine construit. Actualul model vine cu un design ultramodern, dar si cu dotari de top, fiind comercializat la un pret foarte atractiv.
Prin alegerea modelului Sony, utilizatorul va beneficia de un dispozitiv performant, capabil in a asigura o experienta video si multimedia placuta.

          Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Design-ul televizorului este unul extrem de subtire. Avand un profil slim de dimensiuni reduse si o rama ultrasubtire ce masoara doar cativa milimetri, televizorul Sony se va integra perfect in orice decor. Suportul de masa cromat ii confera un aspect luxos, calitatea finisajelor fiind una excelenta. Dimensiunile modelului sunt de 962 x 565 x 59 mm, iar greutatea de 11.8 kg.
Ecranul cu diagonala de 108 cm afisaza imaginile la rezolutia Full HD 1920 x 1080.
Televizoarele Sony sunt recunoscute prin faptul ca ofera imagini de exceptie, redate la o calitate foarte buna. Pentru a asigura imagini cu adevarat perfecte, Sony 43W756C integreaza tehnologia X-Reality Pro. Aceasta tehnologie speciala imbunatateste fiecare pixel, asigurand imagini detaliate ce beneficiaza de un contrast inalt si culori naturale.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul este dotat si cu tehnologia MotionFlow XR 800 ce asigura detalii cursive in scenele cu miscare rapida. Experienta de vizionare este una exceptionala, calitatea excelenta a imaginilor deosebind acest televizor Sony de alte modele.

La nivel audio, televizorul integreaza un sistem stereo NICAM cu puterea de 20 de W, echipat cu tehnologiile speciale: Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Clear Audio + si S-Force Front Surround. Imaginile sunt completate de un sunet de calitate, redat prin difuzoarele stereo ce pot asigura un raspuns precis in frecventa.

Dotarile televizorului pe partea de conectivitate sunt foarte bune. Acesta vine echipat cu numeroase port-uri, fiind capabil in a se conecta la multiple dispozitive multimedia. Televizorul integreaza: 4 port-uri HDMI, 1 port scart, 1 port component, 1 port composite, 3 intrari USB 2.0 si un slot CI+. Acesta dispune si de conectivitate Wireless.

Dotarile smart ale televizorului sunt exceptionale. Fiind echipat cu noul Android TV, Sony 43W756 ofera accesul la o lume fascinanta de aplicatii si continut multimedia. Televizorul vine dotat cu o interfata complet schimbata, un meniu in care utilizatorul poate accesa aplicatiile preferate cu usurinta. Interfata are un design bine realizat, fiind intuitiva si extrem de usor de utilizat.
Televizorul ofera accesul la o gama diversificata de aplicatii, jocuri si continut video, integrand platforma google play, mai exact google play store, google play games si google play movies & tv. Acesta vine echipat si cu alte functii speciale, precum: Google Cast, MHL,TV Side View sau media player.

Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa achizitionati televizorul Sony 43W756C deoarece este unul dintre cele mai performante si bine dotate modele. Fiind echipat cu cele mai noi tehnologii si functii, televizorul asigura o experienta captivanta care cu siguranta va impresiona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates